KIKI
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ιορδανία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αφρική Ναμιμπια
Κυκλοφορώ ανάμεσα σας !Δεν ενοιωσες ποτε την αναγκη να φλεξαρεις? Δεν μεθυσες και ξεφυγες και περιαυτολογησες? Δεν ενοιωσες αβολα με περπατημενη γυναικα μικροτερος και φουσκωσες τον αριθμο των γυναικων που πηγες? Δεν ενοιωσες ποτε γαματος που πηγες ξερω γω Ινδονησια ή Μαγαδασκαρη ή δεν ξερω και γω που και ενοιωσες την αναγκη να το μοιραστεις. Δεν σκεφτηκες ποτε πως καποιος που ταξιδευει συχνα μακρινα και ακριβα ταξιδια πως βγαζει αρκετα λεφτα? Δεν εχεις νοιωσει ποτε ζηλια ή και φθονο μην σου πω για καποιον αλλον? Ουτε εκανες ποτε πλακα σε καποιον για τα λεφτα που βγαζει ή για τις αφραγκιες που τον δερνουν αναλογα με τις ταξιδιωτικες του επιλογες? Τωρα μιλαμε ή κλανουμε?
Σε ολα τα ερωτηματικα σου η απάντηση ειναι οχι.
Μονο στον αριθμο των ανδρων που εχω παει φουσκωσα το νουμερο γιατι ηταν περπατημενος ο παρτενερ και αυτό μια φορα.
Σ τη λίστα με τα επτα θανάσιμα αμαρτηματα που τα εχω όλα ο φθόνος ειναι εβδομος στην καταταξή.
Δεν κανω ποτέ πλάκα ή ερωτησεις ή αναφορες στα οικονομικα του συνομιλητή μου. Πες με παλαιομοδιτισα αλλά το θεωρω ακομψο και αγενές.