Δεν είναι παράλογο. Εγώ δούλευα reception σε ξενοδοχείο και όταν μας ρώταγαν αν συνεργαζόμαστε με κάποιο site δεν ξέραμε όλα τα site που υπήρχε το ξενοδοχείο. Πάρε στο site να ρωτήσεις καλύτερα.Εγω μια φορα πηγα να κλεισω δωματιο με αυτους στη Βερονα κ ενω εδινε καλη τιμη για ενα ξενοδοχειο,πηρα απ ευθειας το ξενοδοχειο κ μου ειπαν οτι δε συνεργαζονται με το συγκεκριμενο site.παρε κ ρωτα πρωτα
Δηλαδή αν πήγαινες με την κράτηση επιβεβαιωμένη θα σου έλεγαν δεν συνεργαζόμαστε με αυτό το πρακτορείο;Εγω μια φορα πηγα να κλεισω δωματιο με αυτους στη Βερονα κ ενω εδινε καλη τιμη για ενα ξενοδοχειο,πηρα απ ευθειας το ξενοδοχειο κ μου ειπαν οτι δε συνεργαζονται με το συγκεκριμενο site.παρε κ ρωτα πρωτα
Τα δωμάτια που φαίνονται στο booking είναι δεσμευμένα από το booking για κρατήσεις μόνο μέσα από αυτό, δεν έχει να κάνει με το ότι έκλεισες από άλλο site...Το μόνο που με προβληματίζει, επειδή παρακολουθώ τα ελεύθερα δωμάτια του ξενοδοχείου στο booking, είναι ότι παραμένουν 2 ελεύθερα δωμάτια -όσα και πριν κλείσω δηλαδή- superior δίκλινα. Ίσως να μην ενημερώνεται το booking αν το δωμάτιο κρατηθεί από άλλη πηγή, ε;