• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Γι αλλού πήγαινα... αλλά καλώς σας βρήκα!!!

submarine

Member
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Παντού...
Για χαρά σε όλους κι από μένα. ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΡΩΜΗ έγραψα στη μηχανή αναζήτησης και ενώ μπαινόβγαινα στις διάφορες ιστοσελίδες ξαφνικά έπεσα πάνω σας. Η έκπληξη ήταν πολύ ευχάριστη :clap:που σας βρήκα όλους μαζί εδώ και είπα να κάτσω κι εγώ. Είναι να μη βρω καλή παρέα τελικά.:haha:
Ομοιοπαθής λοιπόν κι εγώ, μεγάλη τρέλα με τα ταξίδια αν και όταν πήρα χαμπάρι την "πάθησή" μου (λίγο μετά το στρατό) ήταν αργά γιατί είχα μπει ήδη στα πρώτα λούκια κι έτσι το πρώτο ταξίδι στο εξωτερικό έπαιρνε πάντα αναβολή και μετατρεπόταν ως δια μαγείας σε ταξίδι εσωτερικού. Από τέτοια άλλο τίποτα, έχω κάνει αρκετά εώς πολλά.
Τέλος πάντων για να μην πολύλογώ (μπα πως το παθες) πρώτο ταξίδι στο εξωτερικό... Κωνσταντινούπολη και διαμονή σε συγγενείς. Την λάτρεψα. Για 3-4 μήνες μετά το μυαλό μου ήταν εκεί. Δεν ήθελε να γυρίσει πίσω. Τα επόμενα ήταν Βαρκελώνη και Μιλάνο, από 2 μέρες στο καθένα οπότε δεν πολύμετράνε και γαμήλιο ταξίδι στην Πράγα η οποία είναι πανέμορφη αλλά ο μεγάλος καημός κι εμένα και της γυναίκας μου ήταν και είναι η Ρώμη και γενικά η Ιταλία.

skiouros82

Member
Επόμενο Ταξίδι
μας τσάκισε ο covid
Ταξίδι-Όνειρο
japan me cherry blossom
καλωσορισες στην παρεα του travelstories.gr!θα βρεις πολλες πληροφοριες για τον προορισμο που ψαχνεις και φυσικα την τραβελπεδια!καλη περιηγηση στο φορουμ σου ευχομαι και καλα ταξιδια!!

taxidiara!

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
γαλλικη πολυνησια
welcome!

καλως ηρθες submarine!!αν και ρωμη δεν εχω παει,μονο μιλανο απο ιταλια (πολυ ωραιο...απλα πανακριβο:bleh:!!!)...ξερω οτι ειναι πολυ ωραια και ειδικα η τοσκανη!!αξιζει να πατε να δειτε τη φλωρεντια εστω για μια μερα σαν εκδρομη..καλα να περασετε!!!!!

taxidiara!

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
γαλλικη πολυνησια
αα!επισης χωρις να θελω να σας πανικοβαλω να προσεχετε πολυ τα προσωπικα σας ειδη!!ακουγεται..(πολυ!!) οτι χανονται ευκολα πραγματα στην ιταλια!!αφου εμεις ελβετια ημασταν κ περασαμε μιλανο και στην πρωτη σταση μας μιας κοπελας της κλεψαν την ψηφιακη...απλα εχετε το νου σας!!

submarine

Member
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Παντού...
Σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα, ναι έχω ακούσει πολλά για τα πράγματα που "χάνονται" στην Ιταλία. Προς το παρών το άγχος μας είναι στο να κλείσουμε το ταξίδι είτε μόνοι μας (κάτι το οποίο δεν το έχουμε ξανακάνει), είτε να βρούμε κάποιο οικονομικό πακέτο από πρακτορείο. Έχω 2 μέρες που ψάχνω, είδα και την προσφορά της Alitalia αλλά μάλλον θα πρέπει να πάω από κοντά να δω τι παίζει γιατί απ' το airtickets.gr δεν βγάζω άκρη.

taxidiara!

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
γαλλικη πολυνησια
παντως συμφοιτητες μου που θα πανε πασχα εκλεισαν με πλοιο απο πατρα και τους ηρθε φτηνα...ειναι μια κουραστικη ιδεα βεβαια!!μετα απο αρκετο ψαξιμο το κλεισανε..αν μαθω κατι παραπανω και αξιολογο θα σου πω..

taxidiara!

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
γαλλικη πολυνησια
εδω στο σαιτ παντως στην κεντρικη σελιδα λεει για την alitalia..99 ευρω αθηνα ρωμη..

Dafni

Member
Kαλωσήρθες κι από μένα .Ορεξη να χεις και εδώ θα βρεις τα πάντα για ότι χρειαστείς σε αυτό το ταξίδι που σχεδιάζεις και για τα επόμενα....η Ρώμη είναι μοναδική όσες φορές και να τη δει κανείς αλλά δεν μπορώ να ξεχάσω τον ενθουσιασμό που ένιωσα όταν πήγα για πρώτη φορά......στην αιώνια πόλη με το/τη σύντροφό σου είναι από τα ωραιότερες εμπειρίες.....Εύχομαι να τη ζήσετε πολύ σύντομα και να ακολθήσουν πολλές αλλες .

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα, ναι έχω ακούσει πολλά για τα πράγματα που "χάνονται" στην Ιταλία. Προς το παρών το άγχος μας είναι στο να κλείσουμε το ταξίδι είτε μόνοι μας (κάτι το οποίο δεν το έχουμε ξανακάνει), είτε να βρούμε κάποιο οικονομικό πακέτο από πρακτορείο. Έχω 2 μέρες που ψάχνω, είδα και την προσφορά της Alitalia αλλά μάλλον θα πρέπει να πάω από κοντά να δω τι παίζει γιατί απ' το airtickets.gr δεν βγάζω άκρη.
Καλωσόρισες και από εμένα. Η Ρώμη είναι καλή επιλογή, αλλά για μένα θα πρέπει να κάνετε τουλάχιστον τέσσερις διανυκτερεύσεις για να δείτε τα βασικά. Αλλιώς προτιμήστε την Φλωρεντία που είναι πιο μικρή και εξίσου (αν όχι περισσότερο) όμορφη, που μπορείς να τη συνδυάσεις με εκδρομή στην Τοσκάνη. Με την προσφορά της Alitalia έχουν κλεισει πολλοί στο forum, oποτε αν είναι άρπαξε και εσύ την ευκαιρία.
:welcome:

submarine

Member
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Παντού...
Τελικά απ' ότι κατάλαβα η προσφορά της Alitalia δεν ισχύει για την μεγάλη εβδομάδα και την επόμενη. Μου βγάζει 375 το άτομο. Με καράβι θα το ήθελα πολύ αλλά δεν έχω αρκετές μέρες στη διάθεσή μου. Αύγουστο να μην το δοκιμάσω ε?

taxidiara!

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
γαλλικη πολυνησια
Τελικά απ' ότι κατάλαβα η προσφορά της Alitalia δεν ισχύει για την μεγάλη εβδομάδα και την επόμενη. Μου βγάζει 375 το άτομο. Με καράβι θα το ήθελα πολύ αλλά δεν έχω αρκετές μέρες στη διάθεσή μου. Αύγουστο να μην το δοκιμάσω ε?
δεν εχω παει και δεν ξερω..απο ποια αποψη ομως να μην το δοκιμασετε?

submarine

Member
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Παντού...
Έχω ακούσει ότι εκτός απ' την υπερβολική ζέστη τον Αύγουστο, είναι και πολλά μαγαζιά κλειστά κλπ. Όπως εδώ στην Αθήνα δηλαδή.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.000
Μέλη
39.711
Νεότερο μέλος
vasia123

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα