Δεκτόν. Αν είσαι ένας νορμάλ, "καλός" χαρακτήρας, δεν παίζει να γίνεις καλύτερος - έστω και λίγο?
Μπορεί. Μπορεί όμως να γίνεις και χειρότερος, αν πάρουν τα μυαλά σου αέρα...
Δεκτόν. Αν είσαι ένας νορμάλ, "καλός" χαρακτήρας, δεν παίζει να γίνεις καλύτερος - έστω και λίγο?
Και οι κακόψυχοι καλύτεροι θα νιώθουν ενδεχομένως...το θέμα είναι τι φαίνεται και πώς φέρονταισυμφωνώ με τους πιο πάνω ότι ο κακόψυχος, όσα ταξίδια και να κάνει, πολυταξιδεμένος κακόψυχος θα παραμείνει.
προσωπικά μιλώντας, τα ταξίδια με έχουν κάνει πιο ''open minded'' που λέμε, τα γουστάρω πολύ και είναι πολύτιμες οι αναμνήσεις που έχω από αυτά! σκέφτοντάς τες αισθάνομαι καλύτερη!
Αυτοί δεν προσπάθησαν και εμείς σα λαός τι κάναμε;Κάθε φορά τους πιστεύαμε και κάθε φορά ψηφίζαμε τους ίδιους και τους ίδιους...DRAKFIREMAN said:Με τα ταξίδια γινόμαστε καλύτεροι εξαιρουμένων των πολιτικών της Ελλάδας.Αυτοί μετά από κάθε ταξίδι γύριζαν ίδιοι η και χειρότεροι.Ενώ εδώ και πολλά χρόνια έβλεπαν ανεπτυγμένες χώρες και τον εκεί τρόπο ζωής δεν προσπάθησαν καθόλου να βελτιώσουν την Ελλάδα.Καθόλου.
Αυτό το έχω συνάντηση και εγώ... :-/ Ή είχα γνωρίστει με την κόρη μιας φίλης της μητέρας μου και.πήγαμε 4δα ταξίδι...Το κοριτσάκι 12χρ. και είχε κάνει και 2-3 ταξίδια ακόμα,ρε παιδιά μόνο τα.ψώνια την νοιαζανε και το ίντερνετ...Δηλ. ήταν δεν ήταν στο εξωτερικό(που άλλοι τρέχοντας θα ήθελαν να είναι στην ίδια θέση)το ίδιο της έκανε....Panos_65 said:Το θέμα είναι να ξέρει κανείς γιατί ταξιδεύει.
Σ΄αυτή την περίπτωση έχεις μόνο να πάρεις πράγματα.
Έχω όμως συναντήσει ανθρώπους που κάνουν ταξίδια μόνο για "φιγούρα" ή γιατί είναι της μόδας. Σ΄αυτή την περίπτωση όπως πας, έρχεσαι, μη σου πω και χειρότερος.....