vasilis.gkik
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ο Γυρος του Κοσμου
Φυσικα!
Eυχαριστώ πολύ!Φυσικα!
Το Erasmus Plus έχει ανοίξει εδώ και καιρό, και μάλιστα οι πρώτες προσκλήσεις κλείνουν 17/3Ξερετε πότε θα βγει επιτελους το erasmus+ για να δουμε τι περιλαμβάνει;
To erasmus plus έχει ενσωματώσει τα Comenius, Grundtvig, Lifelong learning, Leonardo da Vinci, Erasmus, Youth in Actio, Erasmus Mondus, Tempus, Alfa, Edulink. To Europe for Citizens παραμένει ξεχωριστό και δεν έχει ακόμα προσκλήσεις από όσο ξέρω (νομίζω είναι ακόμα σε φάση δημόσιας διαβούλευσης). Παρ'όλα αυτά μου έχουν πει ότι αναμένεται να ανοίξει το Μάρτιο. http://ec.europa.eu/citizenship/abo...ramme/future-programme-2014-2020/index_en.htmαα οκ!μαλλον τα εχω μπερδεψει...ειχα ακουσει οτι στο erasmus+ εχουν μπει ολα τα προγραμματα leonardo da vinci, evs κτλ ισχύει;Το προγραμμα leonardo da vinci εχει δικια του σελιδα που μπορει καποιος να ενημερωνεται για την Ελλάδα;ή μονο μέσω ΙΚΥ?
Όλες οι επιλογές σου είναι οικονομικές (μόνο για Rijeka δεν έχω άποψη). Εάν μείνεις σε εστία τα χρήματα που λες όχι μόνο σου φτάνουν, αλλά περισσεύουν κιόλας. Ακόμα κ σε σπίτι να είσαι θεωρώ ότι είσαι οκ και πάλι. Hostel για 6 μήνες; Όχι δα!Γεια σας παιδιά!! Ενδιαφέρομαι και εγώ για erasmus+ και οι επιλογές που έχω είναι: Πράγα, Ριγιέκα στην Κροατία, Βαρσοβία και Ιάσιο στην Ρουμανία. Θα μπορούσατε να με βοηθήσετε με πληροφορίες; Αρχικά θέλω μια φθηνή πόλη. Αυτό με νοιάζει μόνο αφού όλες οι πόλεις είναι πανέμορφες. Θα ήθελα να μου φτάνουν 400-500 ευρώ τον μήνα, μαζί με το σπίτι, τους λογαριασμούς, τα φαγητά κλπ κλπ. Σκεφτόμουν και την επιλογή του hostel αλλά δεν ξέρω πόσο θα με βολέψει για 6 μήνες...Ευχαριστώωω
Το βασικό θέμα είναι για ποιο(ους) λόγο(ους) επιθυμείς να συμμετάσχεις στο Erasmus+ και αν έχεις συζητήσει ενδελεχώς τις απαραίτητες πληροφορίες με το γραφείο διασύνδεσης, τον υπεύθυνο διοικητικό υπάλληλο ή εκπαιδευτικό για τα προγράμματα μετακίνησης φοιτητών.Γεια σας παιδιά!! Ενδιαφέρομαι και εγώ για erasmus+ και οι επιλογές που έχω είναι: Πράγα, Ριγιέκα στην Κροατία, Βαρσοβία και Ιάσιο στην Ρουμανία. Θα μπορούσατε να με βοηθήσετε με πληροφορίες; Αρχικά θέλω μια φθηνή πόλη. Αυτό με νοιάζει μόνο αφού όλες οι πόλεις είναι πανέμορφες. Θα ήθελα να μου φτάνουν 400-500 ευρώ τον μήνα, μαζί με το σπίτι, τους λογαριασμούς, τα φαγητά κλπ κλπ. Σκεφτόμουν και την επιλογή του hostel αλλά δεν ξέρω πόσο θα με βολέψει για 6 μήνες...Ευχαριστώωω