chrisbd
Member
- Μηνύματα
- 2.825
- Likes
- 18.205
Αγγλία;;; τότε μάλλον πρέπει να μπει σγκαταψυξ που λένε στη Λάρισα ....
Κυρία κυρία, δεν έχετε καλή μνήμη μου φαίνεται, μέχρι και like μας είχατε δώσειAυτός ο τρελο-ιταλιάνος είναι απλά ο ιδιοκτήτης και σεφ της Osteria Francescana, με 3 αστεράκια Michelin, μάλλον το καλύτερο εστιατόριο της Ιταλίας και για το 2016 και 2018 και του κόσμου. Κάθε βράδυ μαγειρεύει από την κουζίνα του σπιτιού του, μαζί με την οικογένειά του, μια συνταγή και την ανεβάζει εδώ https://www.instagram.com/massimobottura/?hl=el
Απόλαυση!
Τις καθημερινές που δουλεύω, εκτός από τη δουλειά που είναι καθαρό 8ωρο στην καλύτερη περίπτωση, κάνω πολύ συχνά γυμναστική, μαγειρεύω και καθαρίζω. Τα σαββατοκύριακα που δε δουλεύω, δεν κάνω απολύτως τίποτα.Δεν σας καταλαβαινω.
View attachment 304684
Να μας δώσεις πληροφορίες όταν πας αν αξίζει ένα 8ήμερο επίσκεψη στη χώρα, μιας κι έχω συμμαθητή παντρεμένο με Λιβανέζα στην Βηρυτό και κάθε τόσο με καλεί. Ευχ εκ των προτέρωνΟ Λίβανος έχει από τις καλύτερες κουζίνες. Για μένα την καλύτερη (υποκειμενική άποψη).
Αξίζει οπωσδήποτε επίσκεψη στο Λίβανο. Και το ότι υπάρχει άνθρωπος εκεί, ένας (μάλλον πολλοί) λόγος παραπάνω. Να τελειώσουμε με αυτή την ιστορία με τον ιό, να είμαστε καλά να ταξιδέψουμε πάλι. Όταν βγούμε από το τούνελ, το Λίβανο να τον βάλεις σε πρώτη προτεραιότητα. Υπάρχουν πολλά αξιοθέατα και εξαιρετικό φαγητό.Να μας δώσεις πληροφορίες όταν πας αν αξίζει ένα 8ήμερο επίσκεψη στη χώρα, μιας κι έχω συμμαθητή παντρεμένο με Λιβανέζα στην Βηρυτό και κάθε τόσο με καλεί. Ευχ εκ των προτέρων
μάλλον για τον @interτed είναι η ερώτηση
Έτσι είναι αυτά τα λουκάνικα και τα μπιφτέκια. Φυτρώνουν εκεί που δεν τα σπέρνεις. Καλή όρεξη.Πήρα να καθαρίζω την σχάρα και πως βρέθηκαν πάνω της κάτι λουκάνικα και μπιφτέκια,δεν το πήρα χαμπάρι.
Ομελέτα δηλαδή φουρνου ή απλή;;Λογω συνθηκων και επειδη μαγειρευω για πολλα και δυσκολα ατομα,αναπτυξα την τεχνη της γαλλικης tarte du jour.Εκπληκτικος γκομενος σεφ στην αβινιον μου ειπε το καλοκαιρι πως αν εχεις φαντασια μπορεις να φτιαξεις πολυ ανετα αυτο το πιατο..Απλα βαζεις οτι εχεις χτυπημενα αβγα και οτι τυρια εχεις.Μαλιστα ενθουσιαστηκε που σαν ελληνιδα ειχα αφθονη φετα και ελαιολαδο.Εκτοτε εχω φτιαξει πολλες παραλλαγες,συνηθως νοστιμες.Αυριο θα φτιαξω με σπανακι.Θα φτιαξω κι ενα ωραιο χουμους,ευχαριστω για την υπενθυμηση..εχω πολυ καιρο να κανω κι ετσι οπως εχει ψυχρα ,μια χαρα παει..