KonstantinosAlyona
Member
Γιαγκελόνια, χαχαχα τι θυμήθηκε, καλό
Η Ρουμανία έχει πολλά και πανέμορφα δάση xD!!! αλλά αυτά δεν είναι στην διαδρομή που περιέγραψεςΉλπιζα οτι ειναι δαση xD . Ακόμα το φτιάχνουμε το πλανο. Πιθανο να βγαλουμε μερες απο πρωτεύουσες και να τις προσθέσουμε στη Σκανδιναβία !!
Που τη θυμήθηκες τη Γιαγκελόνια;Εντάξει στο Μπιάλιστοκ θέλω μόνο να δω το γήπεδο της Γιαγκελόνια που είχε νικήσει κάποτε η Αριανάρα !!
Ακόμα θέλω στον Άρη τον ΓκροζιτσκιΠου τη θυμήθηκες τη Γιαγκελόνια;
Με Πρόμπιερτζ στο πάγκο εκείνη τη χρονιά και από απέναντι ο τεράστιος Εκτορ Κούπερ.
Το επεισοδιακό ματς βέβαια ήταν στο Χαριλάου, όχι στο Μπιαλιστοκ...
Ευχαριστώ για τα φώτα σου. Άλλαξα ήδη το πλάνο θα ανηφορίσουμε μέσω Βουδαπέστης στα σίγουρα κερδίζουμε και δύο ώρες έτσιΗ Ρουμανία έχει πολλά και πανέμορφα δάση xD!!! αλλά αυτά δεν είναι στην διαδρομή που περιέγραψες
Είναι το τρίτο οδικό με το οποίο καταγίνεσαι μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Είμαι περίεργη, όταν είναι εφικτό να γίνουν αυτά τα ταξίδια, τι θα πρωτοκάνεις!Ευχαριστώ για τα φώτα σου. Άλλαξα ήδη το πλάνο θα ανηφορίσουμε μέσω Βουδαπέστης στα σίγουρα κερδίζουμε και δύο ώρες έτσι
Κι αυτή η διαδρομή, από σχεδόν τα σύνορα με την Σερβία έως την Βουδαπέστη είναι πολύ βαρετή. Κάμπος ατελείωτος, ευθείες, και πολύ νταλίκα. Ίσως η πιο βαρετή διαδρομή που έχω κάνει. Ευτυχώς είναι σύντομη, περίπου 1,5 ώρα.θα ανηφορίσουμε μέσω Βουδαπέστης
Ναι την έχω κάνει κι εγώ αλλά κάπως πρέπει να πάωΚι αυτή η διαδρομή, από σχεδόν τα σύνορα με την Σερβία έως την Βουδαπέστη είναι πολύ βαρετή. Κάμπος ατελείωτος, ευθείες, και πολύ νταλίκα. Ίσως η πιο βαρετή διαδρομή που έχω κάνει. Ευτυχώς είναι σύντομη, περίπου 1,5 ώρα.
Εννοείται πως θα τη γράψω. Υπάρχουν πολλά πλάνα γενικά . Παρίσι , Μαδρίτη, Κίεβο και φυσικά Νορτνκαπ. Ακόμα δε ξέρω τι και πώς ειλικρινά αλλά το Νορτνκαπ όταν έρθει η ώρα επίσημα θα το αναγγέλλω από νωρίς και θα το γράφω σε live ανταπόκριση καθημερινά. Δε θα πάω δηλαδή θα γυρίσω και μετά θα γράψω. Θα φανούν όλα στην πορεία ας φύγει ο ιόςΕίναι το τρίτο οδικό με το οποίο καταγίνεσαι μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Είμαι περίεργη, όταν είναι εφικτό να γίνουν αυτά τα ταξίδια, τι θα πρωτοκάνεις!
Και μην ξεχάσεις μετά να μας τα γράψεις xD!!! ναι;;;