paefstra
Member
Η οποια προσβαλλεται, δικαστηρια κλπ.Τα περιουσιακά ρυθμίζονται και με διαθήκη,
Χιλιες φορες να παντρευονται και να τα αφηνουν εκει που θελουν αυτοδικαια.
Η οποια προσβαλλεται, δικαστηρια κλπ.Τα περιουσιακά ρυθμίζονται και με διαθήκη,
Μπα. Υπαρχουν γκει λουμπεν, επαναστατες, μικροαστοι και μεγαλοαστοι.Πάντως στο δικό μου μυαλό το gay "άκουσμα" είχε κάτι "επαναστατικό" .
Εν έτη 2024 θεωρείς εσύ κ έχεις δίκιο!Ο σεξουαλικος προσανατολισμος καποιου απο ποτε αποτελει επαναστατικη πραξη;
Το ακουσαμε και αυτο
Επειδη κι εγω εχω ζησει σε αυτες τις εποχες δεν ειναι αυτο που θελω να κληροδοτησω στα παιδια μου…Εν έτη 2024 θεωρείς εσύ κ έχεις δίκιο!
Απλά εγώ έζησα εποχές που αν είχες,το πιο σύνηθες θα πω εγώ,φαλάκρα,ήσουν δακτυλοδεικτούμενος από την ελληνική κοινωνία...και επηρεασμένος απο εκείνες τις εποχές έγραψα.
Ξερεις δεν ήταν πάντοτε όπως είναι σήμερα τα πράγματα,για πολλές κατηγορίες ανθρώπων που σήμερα έχουν δικαιώματα ενώ έως εχθές "πάλευαν για τα αυτονόητα"
Να τα εκατοστήσετε εύχομαι!μετά την καψουρεύτικα , και τελικά είμαστε μαζί 29 χρόνια ! ΗΡΩΑΣ.-
Επίσης τα τελευταία χρόνια άνθρωποι όλων των ιδεολογιών παραδέχονται πως υπάρχει συντηρητικοποίηση όχι μόνο εκτός αλλά και εντός Ευρώπης.Μάλιστα ήδη άρθρα λένε πως το 2025 θα βρει τους ανθρώπους συντηρητικότερους και στην Ευρώπη.(Όχι βέβαια σαν την Αίγυπτο ή την Ινδία που λες, αλλά διαφορετικά).ειναι σημαντικο το που ζει κανεις και οχι τι ημερομηνια γραφει το ημερολογιο
Σημερα που εμεις συζηταμε και πολυ καλα κανουμε πραγματα τα οποια ειναι αυτονοητα και φυσικα για εμας για αλλους δε ειναι,
Υπαρχουν νοοτροπιες και αποψεις που δυσκολα αλλαζουν.
πχ γνωστος μου απο ινδια που ζει στην αγγλια με σπουδες και δουλεια εκει τη γυναικα του την επελεξαν οι γονεις του που ζουν στη ινδια και του εστειλαν φωτογραφιες να επιλεξει. Το κακο ειναι οτι αυτος ο ανθρωπος συμφωνει με αυτο και εκανε επιλογη συζυγου και ταξιδι πισω για να παντρευτει.
Πριν λιγο καιρο ημουν αιγυπτο. Σαββατο μεσημερι καθησαμε για καφε (εγω χυμο μανγκο) σε καφε με θεα το ναο του λουξορ. Πισω μας ακριβως ηταν ενα νεαρο ζευγαρι συνοδευομενο απο της μαμαδες και μια προξενητρα, (ασχετο αλλα μου φανηκε ταιριαστο ζευγαρι )
Για να μη αναφερω τροπο ζωης και ενδυσης λογω θρησκιων και κυβερνησεων.