• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γιατί παντρεύεστε;

paefstra

Member
Πάντως στο δικό μου μυαλό το gay "άκουσμα" είχε κάτι "επαναστατικό" .
Μπα. Υπαρχουν γκει λουμπεν, επαναστατες, μικροαστοι και μεγαλοαστοι.
Δεν ειναι πολυ περιοριστικο να τους θεωρουμε ενα ενιαιο πραγμα μονο για το πως κανουν σεξ?
Επισης υπαρχουν αντρες και γυναικες λουμπεν, επαναστατες, μικροαστοι και μεγαλοαστοι. Γι αυτο δεν βγαζει νοημα αυτη ολη η συζητηση γιατι παντρευονται, γιατι θεωρουνται ολοι ιδιοι.

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Φυσικά και μόνο ! για την προίκα :clap: ! .......... μετά την καψουρεύτικα 😍, και τελικά είμαστε μαζί 29 χρόνια ! ΗΡΩΑΣ.- 🦸‍♂️🦸‍♂️🦸‍♂️🦸‍♂️

Υ.Γ Είχα διάθεση για χιούμορ, ισχύουν όλα, πλην της, προικοθηρίας. :xalara:

8avos

Member
Ο σεξουαλικος προσανατολισμος καποιου απο ποτε αποτελει επαναστατικη πραξη;
Το ακουσαμε και αυτο
Εν έτη 2024 θεωρείς εσύ κ έχεις δίκιο!

Απλά εγώ έζησα εποχές που αν είχες,το πιο σύνηθες θα πω εγώ,φαλάκρα,ήσουν δακτυλοδεικτούμενος από την ελληνική κοινωνία...και επηρεασμένος απο εκείνες τις εποχές έγραψα.

Ξερεις δεν ήταν πάντοτε όπως είναι σήμερα τα πράγματα,για πολλές κατηγορίες ανθρώπων που σήμερα έχουν δικαιώματα ενώ έως εχθές "πάλευαν για τα αυτονόητα"

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Το έγραψα και πριν και το υπενθυμίζω. Σε ένα μήνα και κάτι τα ημερολόγια θα είναι γυρισμένα στο 2025. Δικαίωμα βέβαια του καθένα να ζει σε όποια χρονιά ή αιώνα θέλει.

patrizia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπεστη
Ταξίδι-Όνειρο
Κινα
Όταν είσαι 50+ λογικό είναι να έχεις ζήσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής σου με άλλες κοινωνικές παραδοχές και να κάνεις συγκρίσεις αυθορμητα και δεν είναι κακό αυτό. Θέλω να πω δεν σημαίνει ότι ζεις σε άλλη εποχή και οι νεότεροι θα το κάνουν

varioAthens

Member
Εν έτη 2024 θεωρείς εσύ κ έχεις δίκιο!

Απλά εγώ έζησα εποχές που αν είχες,το πιο σύνηθες θα πω εγώ,φαλάκρα,ήσουν δακτυλοδεικτούμενος από την ελληνική κοινωνία...και επηρεασμένος απο εκείνες τις εποχές έγραψα.

Ξερεις δεν ήταν πάντοτε όπως είναι σήμερα τα πράγματα,για πολλές κατηγορίες ανθρώπων που σήμερα έχουν δικαιώματα ενώ έως εχθές "πάλευαν για τα αυτονόητα"
Επειδη κι εγω εχω ζησει σε αυτες τις εποχες δεν ειναι αυτο που θελω να κληροδοτησω στα παιδια μου…

bandit650

Member
ειναι σημαντικο το που ζει κανεις και οχι τι ημερομηνια γραφει το ημερολογιο
Σημερα που εμεις συζηταμε και πολυ καλα κανουμε πραγματα τα οποια ειναι αυτονοητα και φυσικα για εμας για αλλους δε ειναι,
Υπαρχουν νοοτροπιες και αποψεις που δυσκολα αλλαζουν.
πχ γνωστος μου απο ινδια που ζει στην αγγλια με σπουδες και δουλεια εκει τη γυναικα του την επελεξαν οι γονεις του που ζουν στη ινδια και του εστειλαν φωτογραφιες να επιλεξει. Το κακο ειναι οτι αυτος ο ανθρωπος συμφωνει με αυτο και εκανε επιλογη συζυγου και ταξιδι πισω για να παντρευτει.
Πριν λιγο καιρο ημουν αιγυπτο. Σαββατο μεσημερι καθησαμε για καφε (εγω χυμο μανγκο) σε καφε με θεα το ναο του λουξορ. Πισω μας ακριβως ηταν ενα νεαρο ζευγαρι συνοδευομενο απο της μαμαδες και μια προξενητρα, (ασχετο αλλα μου φανηκε ταιριαστο ζευγαρι :))
Για να μη αναφερω τροπο ζωης και ενδυσης λογω θρησκιων και κυβερνησεων.

alma

Member
ειναι σημαντικο το που ζει κανεις και οχι τι ημερομηνια γραφει το ημερολογιο
Σημερα που εμεις συζηταμε και πολυ καλα κανουμε πραγματα τα οποια ειναι αυτονοητα και φυσικα για εμας για αλλους δε ειναι,
Υπαρχουν νοοτροπιες και αποψεις που δυσκολα αλλαζουν.
πχ γνωστος μου απο ινδια που ζει στην αγγλια με σπουδες και δουλεια εκει τη γυναικα του την επελεξαν οι γονεις του που ζουν στη ινδια και του εστειλαν φωτογραφιες να επιλεξει. Το κακο ειναι οτι αυτος ο ανθρωπος συμφωνει με αυτο και εκανε επιλογη συζυγου και ταξιδι πισω για να παντρευτει.
Πριν λιγο καιρο ημουν αιγυπτο. Σαββατο μεσημερι καθησαμε για καφε (εγω χυμο μανγκο) σε καφε με θεα το ναο του λουξορ. Πισω μας ακριβως ηταν ενα νεαρο ζευγαρι συνοδευομενο απο της μαμαδες και μια προξενητρα, (ασχετο αλλα μου φανηκε ταιριαστο ζευγαρι :))
Για να μη αναφερω τροπο ζωης και ενδυσης λογω θρησκιων και κυβερνησεων.
Επίσης τα τελευταία χρόνια άνθρωποι όλων των ιδεολογιών παραδέχονται πως υπάρχει συντηρητικοποίηση όχι μόνο εκτός αλλά και εντός Ευρώπης.Μάλιστα ήδη άρθρα λένε πως το 2025 θα βρει τους ανθρώπους συντηρητικότερους και στην Ευρώπη.(Όχι βέβαια σαν την Αίγυπτο ή την Ινδία που λες, αλλά διαφορετικά).

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.655
Μέλη
39.405
Νεότερο μέλος
Ioanna Kara

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom