• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γιατί παντρεύεστε;

paefstra

Member
(γ) για γραφειοκρατικους λογους (αναγνωριση παιδιων, στεγαστικο δανειο κλπ),
Τα παιδια αναγνωριζονται κανονικα και χωρις γαμο.
Φαινονται στην οικογενειακη μεριδα του πατερα και τα εντος και τα εκτος γαμου. Ενδιαφερουσες Ιστοριες απο την κρυπτη της γραφειοκρατιας του Δημοσιου.

varioAthens

Member
Τα παιδια αναγνωριζονται κανονικα και χωρις γαμο.
Φαινονται στην οικογενειακη μεριδα του πατερα και τα εντος και τα εκτος γαμου. Ενδιαφερουσες Ιστοριες απο την κρυπτη της γραφειοκρατιας του Δημοσιου.
Αρα κραταμε το στεγαστικο…

paefstra

Member
Αρα κραταμε το στεγαστικο…
Βεβαια, αμα πατε και μπλεκετε με πλεμπαιους, ψαχνετε συντροφια για τα χρεη.

Το θεμα ειναι να γινεις κληρονομος, και με την καταλληλη ρομπα να ανοιξειις την πορτα στην αστυνομια "Σας παρακαλω, κατι σοβαρο συμβαινει στον αντρα μου και δεν αναπνεει"

Screenshot_20241127_195651_Samsung Internet.jpg

Μα δεν διαβαζατε Ηρακλη Πουαρω?

patrizia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπεστη
Ταξίδι-Όνειρο
Κινα
Ωραία η ρόμπα!Κάνα δηλητηριακι που να μην ανιχνεύεται έχουμε ή θα γίνουμε ρόμπα και θα μας την πάρουν κιόλας?

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Εδω που τα λεμε δεν ειναι και πολλοι οι λογοι:
(α) γιατι εισαι θρησκος και θες να ευλογηθει η σχεση σου με το μυστηριο του γαμου,
(β) γιατι περιλαμβανεται στο τετραπτυχο των κοινωνικων επιταγων με τις οποιες μεγαλωσες "πρεπει να σπουδασεις-να βρεις δουλεια-να παντρευτεις-και να κανεις παιδια",
(γ) για γραφειοκρατικους λογους (αναγνωριση παιδιων, στεγαστικο δανειο κλπ),
(δ) για ρομαντικους λογους "εζησαν καλα κι εμεις καλυτερα"
(ε) για χειριστικους λογους θεωρωντας οτι θα δεσεις πανω σου το ατομο που θες.
Ξεχναω κανεναν?
Το βασικότερο: επειδή η σύντροφος έχει κάνει την κρεβατομουρμούρα επιστήμη, καμιά φορά και η πεθερά. Οι περισσότεροι που ξέρω έκαναν το γάμο επειδή τους τα έπρηξαν οι γυναίκες της οικογένειας και δεν υπερβάλλω, οι περισσότεροι είναι, σε διαφορετικές χώρες/κοινωνίες/πολιτικά συστήματα/οικονομική κατάσταση. Αν ήταν στο χέρι του άντρα δε θα το έκαναν, οι νομικές επιπλοκές είναι πολλές, τα έξοδα επίσης, ποιος να βάζει σακάκι και γραβατα κλπ. Αλλά "ε το ήθελε πολύ η ΜΑρία/Yanisley/Josephine μου". "Μια μέρα είναι , ας πάει στο διάολο να ησυχάσω με τη μουρμούρα" είναι για τους περισσότερους.

varioAthens

Member
Το βασικότερο: επειδή η σύντροφος έχει κάνει την κρεβατομουρμούρα επιστήμη, καμιά φορά και η πεθερά. Οι περισσότεροι που ξέρω έκαναν το γάμο επειδή τους τα έπρηξαν οι γυναίκες της οικογένειας και δεν υπερβάλλω, οι περισσότεροι είναι, σε διαφορετικές χώρες/κοινωνίες/πολιτικά συστήματα/οικονομική κατάσταση. Αν ήταν στο χέρι του άντρα δε θα το έκαναν, οι νομικές επιπλοκές είναι πολλές, τα έξοδα επίσης, ποιος να βάζει σακάκι και γραβατα κλπ. Αλλά "ε το ήθελε πολύ η ΜΑρία/Yanisley/Josephine μου". "Μια μέρα είναι , ας πάει στο διάολο να ησυχάσω με τη μουρμούρα" είναι για τους περισσότερους.
Αχ αυτες οι γκρινιαρες οι γυναικες που ψοφανε για γαμο! Πιο στερεοτυπικη αποψη πεθαινεις...
Ωστοσο λυσε μου μια απορια: γιατι μετα απο ενα διαζυγιο το πιο συνηθες ειναι η γυναικα να μη νιωθει την αναγκη να ξαναπαντρευτει ενω ο αντρας τρεχει παλι να ξαναβαλει την κουλουρα ενω δεν ηθελε ουτε την πρωτη φορα ο "δολιος"? Μαλλον θα τον παρακαλαει και η δευτερη συζυγος....

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.655
Μέλη
39.405
Νεότερο μέλος
Ioanna Kara

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom