• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γιατί παντρεύεστε;

patrizia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπεστη
Ταξίδι-Όνειρο
Κινα
Εγω εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι ακομα κι αν καποια ή καποιος εχει πραξει κατ' αυτο το τροπο στο παρελθον δε σημαινει οτι δεν μπορει να γινει καλος γονιος... εννοω ότι οι επιλογες μας ή τα λαθη μας δεν πρεπει να μας καθοριζουν αν ειμαστε ή θα γινουμε καλοι γονεις.
Τα νέα παιδιά παρασύρονται από τις τάσεις της εποχής και ωριμαζοντας αλλάζουν, φιλτράρουν καλύτερα τα πράγματα συμβαίνει και αυτό

Spark

Member
Τόσο απλό : όσοι παντρεύονται θέλουν να αποκτήσουν την εμπειρία, μετά καταλαβαίνουν πως δεν θέλουν να ανέχονται τους συντρόφους τους και χωρίζουν.
Όλα τα άλλα όπως αγάπη,έρωτας,συντροφικότητα,οικονομικά είναι δικαιολογίες για να παντρευτούν.
Και έχω βάλει μια "αστεία" εικόνα εδώ
Αστείες εικόνες v2

paefstra

Member
Ο γαμος ειναι η αποκτηση νομικης υποστασης της σχεσης. Να μπορεις να κληρονομησεις η να υπογραφεις εξω απο το χειρουργειο. Τιποτε περισσοτερο δεν σημαινει για την ιδια τη σχεση, πολυ περισσοτερο για τη γονεικοτητα, αφου πολλα ζευγαρια εγγαμα δεν κανουν παιδια η το αντιθετο.

Teodoro

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγ. Πετρούπολη & Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Τόκιο & Route 66
Επειδή προκάλεσε μια μικροένταση το σχόλιο μου παραπάνω, αναφέρω την θέση μου παρακάτω και κλείνω εδώ. Πιστεύω είναι σεβαστές όλες οι απόψεις και μπορούν να διατυπώνονται χωρίς να χαρακτηρίζονται με ταμπέλες (π.χ. σεξισμός κ.λ.π.) γιατί υπάρχουν χαρακτηρισμοί κι απ' την άλλη πλευρά (πορνεία κ.λ.π.)
Δεν συμφωνώ με την τάση της εποχής που εξομοιώνει γυναίκες και άνδρες.
Δεν είναι το ίδιο τα 2 φύλα, ούτε κατασκευαστικά, ούτε πνευματικά, ούτε ψυχικά, ούτε ερωτικά. Χρειάζονται για ν' αλληλοσυμπληρώνουν το ένα το άλλο. Αν ήταν ίδια τότε πως θα συμπληρώσεις αυτό που λείπει απ' το άλλο;
Απ' την άλλη χρειάζεται ανοχή και υπομονή με αυτά που δεν μας αρέσουν σε μια σχέση, έχοντας πάντα υπόψη ότι και πράγματα που χαρακτηρίζουν εμάς δεν αρέσουν στην άλλη πλευρά.
Επομένως καταργηθέντων των παραπάνω και χωρίς κανένα σημείο συμφωνίας πια, αυτό που θέλω να καταλήξω είναι ότι δεν μ' αρέσει να βλέπω κοριτσάκια να πουλάνε το σώμα τους και την ζωή τους στο διαδίκτυο και μάλιστα να μην υπάρχει καμιά αντίδραση από (ελεγχόμενα μάλλον..) συλλόγους, σωματεία, οργανώσεις γυναικών γι΄αυτό!
Δηλαδή για ποιες οικογένειες μιλάμε πια;
Τι είδους θα 'ναι αυτές οι οικογένειες;
Θα δοθεί συνολικά μια "απελευθερωμένη" γυναίκα (αλήθεια από που "λευτερώθηκε", που ήταν "φυλακισμένη" ) στην οικογένεια που θα φτιάξει;
Ή θα τα παρατήσει στην πρώτη δυσκολία, αφού πάντα υπάρχει το OnlyFans;
Λέτε ότι υπάρχουν και εξαιρέσεις, φωτεινά παραδείγματα.
Υπάρχουν, αλλά που είναι και πόσα;
1;
2;
Τα κοριτσάκια στο OnlyFans πόσα είναι;
Χιλιάδες!

Προσωπικά μιλώντας, δεν είναι σωστή αυτή η πορεία της σύγχρονης κοινωνίας μας. Και το αποδεικνύουν καθημερινά τα συμβάντα που ζούμε, ναρκωτικά, θάνατοι, εγκληματικότητα, παραβατικότητα ανηλίκων, φτώχεια. Οι μεγαλύτεροι γνωρίζουν ότι δεν ήταν έτσι παλιότερα, θυμίζει μεταπολεμικές περιόδους αυτό που ζούμε. Αυτή η φορτισμένη κατάσταση θα ξεσπάσει κάποια στιγμή.
Αλλά άμα δώσεις ωραία ονόματα όπως "χειραφέτηση", "αυτοπεποίθηση", "αγωνίστρια" και κυνηγήσεις κι αυτούς που λένε ή προσπαθούν να πουν την αλήθεια,
τότε δεν ακούγεται κανένα παράπονο, όλα εντάξει!
Είναι όμως;
Που είναι τα μικρά παιδάκια;
Ή κοιτάμε μόνο τον εαυτούλη μας πια;

Το 'χω επαναλάβει πλείστες όσες φορές σε κύκλους φίλων και γνωστών, ας το πω κι εδώ μιας και γνωριζόμαστε σιγά-σιγά:
"Η παγίδα για τις γυναίκες στήθηκε, οι άντρες είναι πολύ κουτοί για να τους στήσεις παγίδα!"
Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
🙃
Αυτά.
Και να μου επιτρέψετε να μην επανέλθω γιατί είναι ένα ευαίσθητο θέμα που και δεν αφορά άμεσα τον σκοπό του φιλόξενου site μας και ίσως δημιουργεί αναίτια εντάσεις των διαφωνούντων.
Πιστεύω η απόψη του καθενός/καθεμιάς εξαρτάται από το πως έχει αποφασίσει να ζήσει την ζωή του, για τους δικούς του/της λόγους ο καθένας και η κάθεμια.
Καλό βράδυ από 'δω.
🙂

varioAthens

Member
Επειδή προκάλεσε μια μικροένταση το σχόλιο μου παραπάνω, αναφέρω την θέση μου παρακάτω και κλείνω εδώ. Πιστεύω είναι σεβαστές όλες οι απόψεις και μπορούν να διατυπώνονται χωρίς να χαρακτηρίζονται με ταμπέλες (π.χ. σεξισμός κ.λ.π.) γιατί υπάρχουν χαρακτηρισμοί κι απ' την άλλη πλευρά (πορνεία κ.λ.π.)
Δεν είναι το ίδιο τα 2 φύλα, ούτε κατασκευαστικά, ούτε πνευματικά, ούτε ψυχικά, ούτε ερωτικά. Χρειάζονται για ν' αλληλοσυμπληρώνουν το ένα το άλλο. Αν ήταν ίδια τότε πως θα συμπληρώσεις αυτό που λείπει απ' το άλλο;
Απ' την άλλη χρειάζεται ανοχή και υπομονή με αυτά που δεν μας αρέσουν σε μια σχέση, έχοντας πάντα υπόψη ότι και πράγματα που χαρακτηρίζουν εμάς δεν αρέσουν στην άλλη πλευρά.
Επομένως καταργηθέντων των παραπάνω και χωρίς κανένα σημείο συμφωνίας πια, αυτό που θέλω να καταλήξω είναι ότι δεν μ' αρέσει να βλέπω κοριτσάκια να πουλάνε το σώμα τους και την ζωή τους στο διαδίκτυο και μάλιστα να μην υπάρχει καμιά αντίδραση από (ελεγχόμενα μάλλον..) συλλόγους, σωματεία, οργανώσεις γυναικών γι΄αυτό!
Θα δοθεί συνολικά μια "απελευθερωμένη" γυναίκα (αλήθεια από που "λευτερώθηκε", που ήταν "φυλακισμένη" ) στην οικογένεια που θα φτιάξει;
1;
2;
Χιλιάδες!

Προσωπικά μιλώντας, δεν είναι σωστή αυτή η πορεία της σύγχρονης κοινωνίας μας. Και το αποδεικνύουν καθημερινά τα συμβάντα που ζούμε, ναρκωτικά, θάνατοι, εγκληματικότητα, παραβατικότητα ανηλίκων, φτώχεια. Οι μεγαλύτεροι γνωρίζουν ότι δεν ήταν έτσι παλιότερα, θυμίζει μεταπολεμικές περιόδους αυτό που ζούμε. Αυτή η φορτισμένη κατάσταση θα ξεσπάσει κάποια στιγμή.
Αλλά άμα δώσεις ωραία ονόματα όπως "χειραφέτηση", "αυτοπεποίθηση", "αγωνίστρια" και κυνηγήσεις κι αυτούς που λένε ή προσπαθούν να πουν την αλήθεια,
Είναι όμως;

Το 'χω επαναλάβει πλείστες όσες φορές σε κύκλους φίλων και γνωστών, ας το πω κι εδώ μιας και γνωριζόμαστε σιγά-σιγά:
"Η παγίδα για τις γυναίκες στήθηκε, οι άντρες είναι πολύ κουτοί για να τους στήσεις παγίδα!"
🙃
Αυτά.
Και να μου επιτρέψετε να μην επανέλθω γιατί είναι ένα ευαίσθητο θέμα που και δεν αφορά άμεσα τον σκοπό του φιλόξενου site μας και ίσως δημιουργεί αναίτια εντάσεις των διαφωνούντων.
Πιστεύω η απόψη του καθενός/καθεμιάς εξαρτάται από το πως έχει αποφασίσει να ζήσει την ζωή του, για τους δικούς του/της λόγους ο καθένας και η κάθεμια.
Καλό βράδυ από 'δω.
🙂
Μαλιστα! Για τα αγορακια που σπανε στο ξυλο τα κοριτσακια ή τους ασκουν λεκτικη και ψυχολογικη βια δεν σε ειδα προβληματισμενο.

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Εγώ το κόβω (το μαλλί :bleh:) ότι ο Fitziano σε καμιά 10αριά χρονάκια θα ντυθεί γαμπρουδάκι κι αστον να λέει τώρα :haha::haha:
χαχα και αναρωτιόμουν αν μετά 13 χρονια που ξεκίνησε αυτό το τοπικ ο φίτζι παντρεύτηκε .

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
.. με αυτο με αποτελιωσες......
να σου γνωρισω τη μανα μου 101 ετων και εχει να σου πει για απελευθερωση της γυναικας πολλες ιστοριες...

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
1;
2;
Χιλιάδες!

Είναι όμως;

🙃
Αυτά.
Καλό βράδυ από 'δω.
🙂
Για να μην κάνω χαρακτηρισμούς όπως ζήτησες θα σου πω απλά πως διαφωνώ και θα συνεχίσω να βράζω από μέσα μου με αυτό που διάβασα.

Θα κάνω μόνο 3 παρατηρήσεις:
1. Η πορνεία δεν είναι χαρακτηρισμός. Είναι επάγγελμα όπου με συγκεκριμένες προδιαγραφές (όπως και πολλά άλλα επαγγέλματα χρειάζονται) είναι καθόλα νόμιμο.
2. Τα κορίτσια και τα αγόρια που ανεβάζουν adult content στο onlyfans και τα σχετικά sites δεν κάνουν κάτι ανήθικο ή παράνομο. Κάνουν ένα επάγγελμα που εσένα μπορεί να μην σου αρέσει αλλά αυτό είναι πρόβλημα σου. Παράνομο και ανήθικο επάγγελμα κάνει ένας εκπαιδευτικός του δημοσίου π.χ. που παραδίδει και παράνομα ιδιαίτερα μαθήματα και στο δημόσιο σχολείο κάνει διακρίσεις μεταξύ των μαθητών που τον πληρώνουν για ιδιαίτερα και αυτών που δεν τον πληρώνουν (και έχω άπειρα τέτοια παραδείγματα παράνομων και ανήθικων επαγγελμάτων)
3. Ένα ζευγάρι δεν χρειάζεται να αλληλοσυμπληρωθει κατασκευαστικά αλλά ψυχικά και εγκεφαλικά. Για αυτό και εκατομμύρια ζευγάρια ομοφυλόφιλων στον κόσμο έχουν αλληλοσυμπληρωθει και ζουν μαζί ευτυχισμένα μέχρι το θάνατο.
4. Σε ένα μήνα και κάτι θα έχουμε 2025

paefstra

Member
2. Τα κορίτσια και τα αγόρια που ανεβάζουν adult content στο onlyfans και τα σχετικά sites δεν κάνουν κάτι ανήθικο ή παράνομο. Κάνουν ένα επάγγελμα που εσένα μπορεί να μην σου αρέσει αλλά αυτό είναι πρόβλημα σου.
Τι ΚΑΔ δηλωνουν και πως εκδιδουν αποδειξεις?
Μαλλον καραπαρανομοι ειναι.
Ο Νόμος 2734/1999 «για εκδιδόμενα με αμοιβή άτομα», δεν επιτρέπει την εργασία στο σεξ στον δρόμο ή σε ξενοδοχεία ή την προώθηση των υπηρεσιών αυτών μέσω Διαδικτύου.

Last edited:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Τι ΚΑΔ δηλωνουν και πως εκδιδουν αποδειξεις?
Μαλλον καραπαρανομοι ειναι.
Ο Νόμος 2734/1999 «για εκδιδόμενα με αμοιβή άτομα», δεν επιτρέπει την εργασία στο σεξ στον δρόμο ή σε ξενοδοχεία ή την προώθηση των υπηρεσιών αυτών μέσω Διαδικτύου.
Συγγνώμη αλλά άλλο η νόμιμη άλλο η παρανομη πορνεία και άλλο το onlyfans. Για onlyfans νομίζω πως είναι ο ίδιος ΚΑΔ με τους innfluencers 70.22.13.05 και φυσικά φορολογουνται. Είτε στην Ελλάδα, είτε στη χώρα που έχουν φορολογική έδρα, είτε στη χώρα όπου είναι η φορολογική έδρα η πλατφόρμα που ανεβάζουν περιεχόμενο και πληρώνονται αν δεν υπάρχει ΚΑΔ. Πάντως φορολογουνται. Συνέβαινε παλιά με τα airbnb, τους youtubers, τους bitcoinαδες, τους uberαδες κλπ. να φορολογουνται σε Αμερική, Ιρλανδία κλπ.
Ανάλογα με το τι θες να κάνεις ρώτα το λογιστή σου να σε κατευθύνει.

paefstra

Member
Συγγνώμη αλλά άλλο η νόμιμη άλλο η παρανομη πορνεία και άλλο το onlyfans. Για onlyfans νομίζω πως είναι ο ίδιος ΚΑΔ με τους innfluencers 70.22.13.05 και φυσικά φορολογουνται. Είτε στην Ελλάδα, είτε στη χώρα που έχουν φορολογική έδρα, είτε στη χώρα όπου είναι η φορολογική έδρα η πλατφόρμα που ανεβάζουν περιεχόμενο και πληρώνονται αν δεν υπάρχει ΚΑΔ. Πάντως φορολογουνται. Συνέβαινε παλιά με τα airbnb, τους youtubers, τους bitcoinαδες, τους uberαδες κλπ. να φορολογουνται σε Αμερική, Ιρλανδία κλπ.
Και οι ιδιαιτεραδες δημοσιου δουλευουν νομιμα με μπλοκακι και εγκριση απο το Δημοσιο.
Ρωτα τον λογιστη σου πριν τους πεις παρανομους.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Και οι ιδιαιτεραδες δημοσιου δουλευουν νομιμα με μπλοκακι και εγκριση απο το Δημοσιο.
Ρωτα τον λογιστη σου πριν τους πεις παρανομους.
Στο παράδειγμα αναφερθηκα σε εκπαιδευτικό που παραδίδει παράνομα ιδιαίτερα μαθήματα. Δεν είπα πως όλοι είναι παρανομοι.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.403
Νεότερο μέλος
snapthreads9

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom