• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γιατί μας αρέσει η Γερμανία;

Narcissa

Member
Επόμενο Ταξίδι
Who knows?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Λοιπον με τι να αρχισω??Στην Γερμανια ολα ειναι τελεια!!!Η θερμοκρασια ειναι ιδανικη,ειναι ενα ανοιχτο μουσειο,μια ζωντανη πολη!!!Ειναι γεματη νεο και αεικινητο κοσμο!Α...και οι πιο πολλοι Γερμανοι ειναι κουκλοι!!!! Χ D

GKCAPO

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΑΝΑΔΑΣ-Η.Π.Α.
Καλώς τη Narcissa!! Σου εύχομαι καλό ταξίδι και εδώ μέσα, μαζί μας. Και σχεδόν συμφωνώ σε όλα.
Έχω "φάει" έναν ψόφο (-10) στη Φρανκ/τη όμως που το θυμάμαι ...:)

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Γεια σου Narcissa.

Για ποια πόλη μιλάς συγκεκριμένα;

Narcissa

Member
Επόμενο Ταξίδι
Who knows?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Βασικα μιλαω για το Βερολινο το οποιο επισκεφθηκα πριν απο λιγες εβδομαδες και αμεσως λατρεψα.Ειναι μια ονειρεμενη πολη!!!Θα ηθελα και εχω σκοπο να κανω tour σε ολη τη Γερμανια ομως!!!Οσο για τον καιρο προτιμω τον μουντο βαρυ καιρο της Βορειας Ευρωπης!!!

Narcissa

Member
Επόμενο Ταξίδι
Who knows?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Καλώς τη Narcissa!! Σου εύχομαι καλό ταξίδι και εδώ μέσα, μαζί μας. Και σχεδόν συμφωνώ σε όλα.
Έχω "φάει" έναν ψόφο (-10) στη Φρανκ/τη όμως που το θυμάμαι ...:)

Ευχαριστω για το καλωσορισμα!!!;)

pigi_dikaiou

Member
Επόμενο Ταξίδι
......
Ταξίδι-Όνειρο
Αγιο Ορος
Λοιπον Narcissa καλωσορισες και απο εμενα...!Εχεις δικιο για το Βερολινο πιστευω οτι ειναι η νεα μητροπολη της Ευρωπης και αυτος ο συγκερασμος του Ανατολικου με το Δυτικο πραγματικα ειναι το κατι αλλο!!!Πιστευω να εχεις δει Napola-Die Welle...για τον Fassbinder μονο δεν ξερω!

tita

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Ναι αλλά βγαίνεις να οδηγήσεις και έχεις μια κάποια ροή. Όχι σαν εδώ που πέφτεις κάθε 5 μέτρα σε διπλοπαρκαρισμένο και πρέπει να περιμένεις για να συνεχίσεις την πορεία σου και να φτάσεις στον προορισμό σου.
ακριβώς! καταλαβαινω απολυτα τους ξενους που απορουν με το δικο μας τροπο οδηγησης! φρικαρουν οι ανθρωποι!
Σημερα, μετα απο ενα ολοκληρο μηνα ακουσα το 1ο κορναρισμα στη Γερμανια. Και γιατι? Γιατι απλά καποιος σταματησε το αυτοκινητο στην ακρη του δρομου, μισος πανω στο πεζοδρομιο, για να αφησει το συνοδηγό να κατεβει, και πήγε να φύγει. Το τι κορνάρισμα άκουσε....
που στην Ελλάδα ειναι πολυ συνηθισμενο φαινομενο κπ να σταματαει οπου θελει για να κατεβει ο συνοδηγος. πού να δουν και τα χειροτερα που κανουμε δηλαδη!:rolleyes:

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Εδώ σταματάνε στη μέση του δρόμου για να αφήσουν κάποιον και πιάνουν και την κουβέντα μαζί του, κι ας έχει ακόμη και αλάνα 2 μέτρα παρακάτω! :haha::haha::haha:

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
Σε αυτό θα συμφωνήσω κι εγώ! Να φανταστείτε ότι κουβάλησα ψωμάκια από το Αμβούργο:shock: και σηκώνομαι κάθε πρωί, τα ψήνω και τρώω πρωινό :haha::haha: Είναι θεϊκά!!!
μηπως γαιτι οι φουρναρηδες κανουν απλα την δουλεια τους, χρησιμοποιωντας απλα κ αγνα συστατικα;;;
θελω να πω, οτι μηπως κανονικα θα επρεπε κ τα ψωμια στην Ελλαδα να ειναι οπως στην Γερμανια...αλλα εδω νοθευουμε τα παντα τοσο πολυ, στον βωμο του κερδους, που τελικα ειναι σαν να τρως γρασιδι

wotan1975

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πότε θα κάνει ξαστεριά...
Ταξίδι-Όνειρο
Η.Π.Α.
Εχω παει μονο Βερολινο και Δρεσδη,μου αρεσαν πολυ!Απο τους ταξιδιωτικους οδηγους και αυτα που εχω ακουσει ,παντως καταλαβαινω ποσο τελειος θα ειναι ο συνδυασμος φυσικου περιβαλλοντος και μεσαιωνικων πολεων,ειδικα στην πρωην Δυτ.Γερμανια!!

neraida

Member
Πω πω...Θάνο, καλά, αυτό με τα κολυμβητήρια είναι κάτι που με πονάει εδώ στην Ελλάδα!

Εδώ στην Ελλάδα, δεν φτάνει που δεν έχουμε πολλά κολυμβητήρια, οι διαδικασίες για να γραφτείς και οι διαθέσιμες ώρες να τα επισκεφτείς είναι τόσο περιορισμένα και περίπλοκα που το βαριέσαι και μόνο που το σκέφτεσαι!
cakenet και thano, επειδη πηγαινω σε κολυμβητηριο .. τι να πω! η διαδικασια για να γραφτω με ειχε τρελανει!!εδω θελουν:

χαρτι απο παθολογο
χαρτι απο δερματολογο,
εγγραφη στο κολυμβητηριο
δοση του μηνα
+ αγορα μαγιο, σκουφακι
και τα χαρτια προσοχη: οχι απο ΙΚΑ, πρεπει να πας να πληρωσεις σε ιδιωτικο γιατρο, το ΙΚΑ δεν στα δινει επιτηδες για να οικονομανε οι γιατροι..

αυτα ολα που γραφετε θα πρεπει να τα μαζεψω καπως και να τα δειξω στον πατερα μου που πιστευει ακριβως τα ιδια πραγματα.

billygrivas

New Member
Εγω μενω στο Koblenz λόγω δουλειας ενα χρονο τωρα, αναμεσα Φρανκφουρτη και Κολωνια και ειναι τελεια θα μεινω αλλα 2 χρονια και οποιος δεν εχει επισκεφτει τη Γερμανια χανει!Τι ποταμια τι δαση τι καθαριοτητα σε ολα ειναι μπροστα εκτος απο τα αψητα κρεατα που τρωνε..και ολα βεβαια πιο φτηνα..Η μπυρα βεβαια απιαστη!!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.633
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα