CakeNet
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- -
Γιατί μπορείς να ζεις ήρεμα χωρίς να χρειαστεί να βρίσεις με το καλημέρα σας βγαίνοντας από το σπίτι σου, όπως συμβαίνει εδώ συνήθως!
που να αγιάσει το στόμα σουγιατι ειναι η πραγματικη Ευρωπη
γιατι ειναι πανεμορφη
γιατι οσοι ασχολουνται με τουρισμο ειναι επαγγελματιες
γιατι ειναι ευγενικοι κ φιλοξενοι, αντιθετα με οτι νομιζουμε κ λεμε για αυτους
γιατι ειναι ευγενικοι κ φιλοξενοι, αντιθετα με καποιους δικους μας που σε κοιτανε με στραβο ματι
γιατι απο τα Γερμανικα αεροδρομια βρισκεις καλες προσφορες για ταξιδια σε ολα τα μερη του κοσμου
γιατι απο το Μοναχο πεταγεσαι στις μαγευτικες Αλπεις
γιατι οταν λενε 1.000 η εκδρομη για Μεξικο ειναι ΟΛΑ ΜΕΣΑ, κ δεν ειναι ναι μεν 1000, αλλα ειναι κ οι φοροι αεροδρομιου, κ οι φοροι καυσιμων, η εκδοση βιζας, κ η πτηση Θεσνικη-Αθηνα αρα, αλλα 500 ευρω παραπανω
γιατι η Paulaner ειναι η πιο ωραια μπυρα στον κοσμο
γιατι εχουν ωραιο φαγητο
γιατι εχουν ωραιο πρωταθλημα ποδοσφαιρου
οταν ξέχασε η φίλη μου την πιστωτική της κάρτα σε κάποιο τμήμα πολυκαταστήματος στο Μόναχο την βρήκε ξανά στα γραφεία της διοίκησης στο υπόγειο. Οταν ο άντρας μου για δευτερόλεπτα συνειδητοποίησε οτι άφησε την κάρτα του σε ταμείο της ΔΟΥ (σε κάποια ΔΟΥ πλήρωσε με κάρτα κάποιο φόρο) ο ταμίας ισχυρίστηκε οτι δεν υπάρχει κάρτα. Ευτυχώς ο επόμενος πελάτης τον είδε να την βάζει κάτω από τα χαρτιά του και υποχρεώθηκε ο "εντιμότατος" ταμίας να την παραδώσει.γιατι αφησα το GPS πρωτη μουρη στο αμαξι στο παρκινγκ κ δεν βρηκα κανενα σπασμενο τζαμι
γιατι ξεχασα την φωτογραφικη μου στην βαση του λιφτ, ανεβηκα πανω, το θυμηθηκα κ κατεβηκα κατω, κ ηρθε ενας υπαλληλος κ μου την εδωσε, καθως του την παρεδωσε ενας αλλος χιονοδρομος