giannismits
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
Το ένα βέβαια δεν αναιρεί το άλλο. Άλλωστε όταν το μέρος που επισκέπτεσαι είναι χωριό ή μικρή πόλη, μπορείς εύκολα να το δεις και συγχρόνως να καλοπερνάς στα καφέ και στα εστιατόρια. Με εξαίρεση τα πρώτα μου ταξίδια και στις μεγάλες πόλεις, έχω καλοπεράσει σχεδόν σε κάθε μέρος. Εκτός αν καλοπέραση θεωρείς μόνο να λιώνεις με τις ώρες στα μαγαζιά και στα ξενοδοχεία άντε να πας και σε καμιά γκαλερί. Πάντως επειδή αναφέρθηκες στο ότι προτιμάς ένα ταξίδι σε γνώριμα μέρη στην Ευρώπη, να σου πω ότι δεν αποτελείς φαινόμενο. Κι εγώ αγαπάω την Ευρώπη και αν μου έλεγαν διάλεξε Νέα Υόρκη ή να γυρίσεις όλη τη Νορβηγία μάλλον το δεύτερο θα διάλεγα. Τον αν θα ήταν πάνω από τις προσδοκίες μου δεν το ξέρω αλλά αυτό θα διάλεγα ή όπως είπες ένα μήνα στην Ιβηρική από κάτι εξωτικό όπως Μπαλί κτλ.Όμως η καλοπέραση που ανέφερες δεν έχει σχέση απόλυτα με το μέρος. Γιατί να μην πας λίγες μέρες στην Σιγκαπούρη να καλοπεράσεις, ή στην Κουάλα Λουμπουρ ή στην Μπανκόνγκ. Δεν είναι απαραίτητο ότι πρέπει να τρέχεις. Κι αν θες Ευρώπη, γιατί να μη σου προσφέρει καλοπέραση όπως την θες η Γερμανία, η Κροατία, η Σλοβενία κτλ.Περναω μια περιοδο που η περιεργεια παλευει με την αναγκη για καλοπεραση, ωραιο φαι, χαλαροτητα και οχι τοσο τρεξιμο να δω παρα πολλα.