Yorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Umhlanga
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού τότε, τώρα, πάντα
Όσο ευέλικτος και να είσαι όμως, για να πας και παραδίπλα, πάλι 330 θα πληρώσεις, αντί για 80 αν πετούσες από την Κούβα. Στο δε δικό μου ταξίδι, βρες μου εσύ προσφορές για Ουσουάια... Και ξανά για το Περού, ξανά για την Αργεντινή, ξανά για τη Χιλή, όσο προσφορές και να είναι, πολλαπλάσια του ενός υπερατλαντικού θα βγουν.Cheap flights from Italy to Havana, Cuba from only €330!
επιλογες σα και αυτη υπαρχουν πολλες. αρκει να εισαι ευλικτος σε ημερομηνιες
Επίσης, βρίσκεις και πτήσεις (έβρισκες τουλάχιστον προ κοβίντ) πτήσεις από Κούβα για Μαϊάμι με 80 ευρώ μετ' επιστροφής. Αλλά αν δεν είχες χρόνο κι έπρεπε να ξαναπάς από την Ελλάδα, πλήρωνες πολλαπλάσια.
Πρώτον πολλοί δεν μπορούν να πάρουν πάνω από 2 εβδομάδες σερί, οπότε σιγά το χρόνο.Αυτό με το χρόνο δεν το κατάλαβα ποτέ. Ένας υπάλληλος δημόσιος ή ιδιωτικός έχει τουλάχιστον 25 μέρες άδεια και 5θημερη εργασία.
Δεύτερον, 25 μέρες... σιγά το χρόνο. Όπως το βλέπει ο καθένας.
Έχω πολλούς φιλους που δε θα είχαν θέμα να πάρουν 6 μήνες άνευ αποδοχών να κάνουν ένα μεγάλο ταξίδι, ένα RTW, το γύρο της νοτιανατολικής Ασίας (σε κάποιες περιπτώσεις τα όσα ξοδεύεις εκεί είναι λιγότερα από όσα ξοδεύεις στην Ελλάδα), αλλά οι επαγγελματικές τους ή άλλες υποχρεώσεις δεν το επιτρέπουν.