Α!!!!!δεν παμε καλα καθολου καλα.Αλλα θα μου πεις εχουν γινει ερευνες και για πιο γελοια θεματα εκει θα ζοριστουν π.χ. για τους πολιτικους
Καλησπερα,καμενοι και κατακαημενοι υπαρχουν,δεν βλεπεις ποιοι κυβερνανε παγκοσμιως(για τους λαοπροβλητους μιλαω,οχι τους αλλους)οποτε ο νοων νοειτε!Αλλα και δω?Μου φαίνεται παρατραβηγμένο να ταξιδεύει κάποιος στην άλλη άκρη του κόσμου απλά και μόνο για επιδειξη. Εκτός και αν μιλάμε για τύπους που ανεβάζουν φωτογραφίες σε πεντάστερες πισίνες δειχνωντας τον κ@λο τους και πινοντας κοκτειλ. Που δεν ξέρουν πως να ξοδεύψουν τα λεφτά τους και η μόνη εννοια τους είναι η επιδειξη πλούτου.
Το να κάνεις ένα ταξίδι στην Καμπότζη ή το Νεπάλ με ένα σακιδιο στο ώμο, που είναι ονειρό σου και για να μαζεύψεις αυτα τα χρήματα έχεις στερηθεί πραγματα, δε νομίζω να γίνεται για επιδειξη. Μπορεί να μπαίνεις στο τριπάκι του να ανεβάσεις καμιά φωτογραφία για να δείξεις που εφτασε η χάρη σου αλλά όχι οτι αυτός είναι ο λόγος που πραγματοποίησες το ταξίδι.... Λετε να υπάρχουν τόσο καμένοι; Τι να πω...
Last edited by a moderator: