Γιατί έφυγες από την Ελλάδα;

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
And pigs might fly, που λεν και στου χωριο'μ.

paefstra

Member
Και για να έρθουν οι "άλλες μέρες" που λέει το τραγούδι κάποιοι θα πρέπει να μείνουν εδώ να τις προετοιμάσουν.
Πάντα υπάρχουν και αισιόδοξοι, που βλέπουν το περίστροφο μισογεμάτο.

Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρο Ελλάδας... το 1980!
Α καλά εγώ μένω εδώ για τους φίλους τους γνωστούς και τους συγγενείς και λόγω κλίματος.Για να πάω κόντρα στα γουρούνια δεν θα έμενα ίσα ίσα ένας λόγος που θα έφευγα θα ήταν τα γουρούνια που δεν θέλω να βλέπω :)
Ακριβώς για τους ίδιους λόγους, αποφάσισα να μείνω κι εγώ πριν ένα χρόνο που χρειάστηκε να πάρω μία απόφαση σε αυτό το ζήτημα. Σήμερα όμως, έχοντας κάποιους φίλους άνεργους με οικογένεια και παιδιά, και μη γνωρίζοντας τι θα γίνει με τους υπόλοιπους φίλους και συγγενείς αλλά κι εμένα τον ίδιο, ξέρω ότι η απόφαση να μείνω, αναγκαστικά θα με φέρει σε κόντρα με τα "γουρούνια".
Όσο για την αισιοδοξία μου που λέει και η paefstra δεν είμαι αισιόδοξος ότι θα αλλάξω καμιά κοινωνία, αλλά ότι θα καταφέρουμε να δω εμένα και τα αγαπημένα μου πρόσωπα να μην είμαστε άστεγοι και να τρώμε από τα σκουπίδια.
Οι πιό αισιόδοξοι από όλους είναι όσοι νομίζουν ότι αν γλυτώσουν οι ίδιοι, τότε όλα θα είναι καλά, έχοντας όμως το περίγυρο σου, σε άθλια κατάσταση, πιστέψτε με δεν είναι όλα καλά.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.740
Μέλη
39.474
Νεότερο μέλος
Dio1985

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα