ioanna balla
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- geneva!!!
- Ταξίδι-Όνειρο
- αμερική
τώρα μας διόρθωσες....εκει που ειχα ξεμπερδεψει τα πράγματα..
Και πως αλλιώς να διεκδικήσουν τα δικαιωμάτά τους οι εργαζόμενοι στον έλεγχο εναέριας κυκλοφορίας; Πρόκειται για το προσωπικό της ΥΠΑ όχι κάποιας ελληνικής εταιρίας. Έχουν άλλον τρόπο να αγωνιστούν εκτός της απεργίας; Μην βλέπουμε τα πράγματα τόσο στενά, μην βάζουμε πάνω από όλα το προσωπικό συμφέρον μας.Παιδιά, και γώ πετάω στις 15 το πρωί για Ρώμη. Έχω φίλη που είναι ελέγκτρια εναέριας κυκλοφορίας, και πρίν λίγο μου είπε ότι έγινε δημοτικό συμβούλιο και αποφάσισαν 48ωρη απεργία για 14 και 15 Δεκεμβρίου. Και μάλιστα θα καθυστερήσουν να την ανακοινώσουν για να πιάσουν στον ύπνο το υπουργείο. Μόνη μας ελπίδα να προσφύγει και πάλι η ΥΠΑ στο δικαστήριο για να βγεί παράνομη η απεργία.
δες εδω..Καλησπερα σε ολους,
Μολις πριν λιγο εμαθα για την απεργια και ακριβως εκεινη την ημερα τυχαινει να γυρναω απο Λονδινο με easyjet. Γνωριζει καποιος την πολιτικη της συγκεκριμενης εταιρειας σε τετοιες περιπτωσεις. Υπαρχει περιπτωση να βαλουν νεα πτηση την επομενη μερα η σε μεταφερουν στην αμεσως επομενη που ειναι προγραμματισμενη;;; Ρωταω επειδη οι πτησεις τους απο Θεσσαλονικη ειναι μερα παρα μερα οποτε η επομενη πτηση τους θα ειναι στισ 17/12.
Εχω αγχωθει πολυ με το θεμα και δεν ξερω τι να κανω.... :xmas_rolleyes:
Και μάλιστα επειδή στάθηκα στο δημ. συμβούλιο και δεν πρόσεξα το παρακάτω ο καθένας κρίνεται από τα γραφόμενα του..Και μάλιστα θα καθυστερήσουν να την ανακοινώσουν για να πιάσουν στον ύπνο το υπουργείο. Μόνη μας ελπίδα να προσφύγει και πάλι η ΥΠΑ στο δικαστήριο για να βγεί παράνομη η απεργία.
Ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί ότι δεν επέδειξα εμπάθεια σε αυτά που έγραψα. Θα είναι η 2η φορά που ταλαιπωρούμαι επειδή ένας κλάδος κλείνει έτσι απλά ένα αεροδρόμιο. Παρ' όλα αυτά ούτε έβρισα ούτε απαξίωσα τους εργαζόμενους. Και εγώ έχω υποστεί εισοδηματικές απώλειες τον τελευταίο καιρό (και δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος), όμως ούτε δρόμους έκλεισα, ούτε λιμάνια, ούτε αεροδρόμια. Ποιός δίνει λοιπόν το δικαίωμα σε μερικούς να κάνουν ότι γουστάρουν και να ταλαιπωρούν το υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο?Και μάλιστα επειδή στάθηκα στο δημ. συμβούλιο και δεν πρόσεξα το παρακάτω ο καθένας κρίνεται από τα γραφόμενα του..
tasmak δεν καταλαβαίνω γιατί ισχυρίζεσαι πως οι ελεκτές κλείνουν το αεροδρόμιο. Οι άνθρωποι δεν κλείνουν τίποτα. Απλά δεν πάνε για δουλειά. Το γεγονός ότι το αεροδρόμιο δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς αυτούς το μόνο που δείχνει για τον κλάδο τους είναι το πόσο σημαντική είναι η δουλειά που κάνουν.Θα είναι η 2η φορά που ταλαιπωρούμαι επειδή ένας κλάδος κλείνει έτσι απλά ένα αεροδρόμιο.
Ισως αυτο να συμβαινει επειδη πολλες φορες μας εχουν ταλαιπωρησει τρελλα για συντεχνιακα συμφεροντα καποιες ομαδες προνομιουχων εργαζομενων, χωρις να σκεφτονται ποτε και τη μερια αυτον οι οποιοι ζημιωνονται απο τις δικες τους ενεργειες.Άντε επιτέλους,που μόλις ακουμπάνε εμάς έχουμε κάθε δικαίωμα αντίδρασης ενώ όλοι οι υπόλοιποι πρέπει να το βουλώνουν γιατί "μας ταλαιπωρούν".