15 Αυγούστου 2010 #1 T Tolis-gef Member Μηνύματα 20 Likes 5 Επόμενο Ταξίδι Ελβετία Ταξίδι-Όνειρο Λατινική Αμερική Γεια χαρά και από μένα, Είμαι ο Απόστολος από Θεσσαλονίκη και λατρεύω τα ταξίδια !!! Ελπίζω να βρω πολλές συμβουλές και εμπειρίες από φίλους. Θα σας καταθέσω και τις δικές μου σύντομα !!!
Γεια χαρά και από μένα, Είμαι ο Απόστολος από Θεσσαλονίκη και λατρεύω τα ταξίδια !!! Ελπίζω να βρω πολλές συμβουλές και εμπειρίες από φίλους. Θα σας καταθέσω και τις δικές μου σύντομα !!!
16 Αυγούστου 2010 #2 vagantos Member Μηνύματα 2.030 Likes 1.618 Επόμενο Ταξίδι Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική Ταξίδι-Όνειρο στου Ν.Καββαδία τα μέρη Kαλωσόρισες καρντάση. Οι επί της υποδοχής αρμόδιοι ακόμη δεν έχουν επιστρέψει...
16 Αυγούστου 2010 #3 Lyda Member Μηνύματα 723 Likes 241 Επόμενο Ταξίδι ΚΑΛΜΥΚΙΑ Ταξίδι-Όνειρο ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Εδω...εδω, καλως ηρθες στο φορουμ!!!!
16 Αυγούστου 2010 #4 T Tolis-gef Member Μηνύματα 20 Likes 5 Επόμενο Ταξίδι Ελβετία Ταξίδι-Όνειρο Λατινική Αμερική Σε ταξίδι να'ναι να περνάν καλά