• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γεια σε όλους! Νέο μέλος και κατευθείαν στο ψητό με ταξίδι στη Μασσαλία χαχαχα

stelaraspavl

New Member
Χαίρεται! Ονομάζομαι Στέλιος (αλλά μπορείτε να με αποκαλείτε και Στελάρα) και στις 3 Ιουνίου θα ταξιδέψω στη Μασσαλία με την κοπέλα μου για 5 βράδια! Έχουμε δει ήδη κάποιους προορισμούς που μας ενδιαφέρουν, έχω διαβάσει και δυο ιστορίες από μέλη απλά επειδή τα ταξίδια στα οποία αναφέρθηκαν τα μέλη ήταν 10ημερα θα ήθελα κανα δυο συμβουλές πχ κάτι που δεν πρέπει να χάσουμε, κάποιο μέρος που πρέπει να επισκεφθούμε οπωσδήποτε, κάποιο φαγητό που πρέπει να δοκιμάσουμε κτλ. Επίσης λέμε να νοικιάσουμε αυτοκίνητο για να ξεναγηθουμε στον Νότο και να δούμε τα όμορφα τοπία και διαδρομές. Έχετε κάποια συμβουλή πάνω στο θέμα αυτοκινήτου όπως πχ αξίζει να το έχουμε για όλες τις μέρες ή θα μπορούσαμε να πάρουμε ένα αυτοκίνητο για 1-2 μέρες και τις υπόλοιπες να χρησιμοποιήσουμε τα ΜΜΜ;
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και εδώ θα είμαστε να τα λέμε 😁

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Καλώς ήρθες και με το καλό να μας πεις τις εντυπώσεις σου από το ταξίδι!

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Βολιβία
Καλως ήρθες! Παίζει να είσαι σούπερ τυχερός και να πετύχεις ανθισμένες λεβάντες. Οπότε μία επίσκεψη στο Valensole για να δείτε τα χωράφια λεβάντας επιβάλλεται. Σίγουρα είναι μες το καλοκαίρι αλλά δεν ξέρω πότε. Ας μας πει κάποιος που ξέρει πότε ανθίζουν...

Last edited:

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Η Μασσαλία φημίζεται για την Bouillabaisse πρόσεξε όμως που και πόσο θα την φάτε, για να μην σας φάνε !

stelaraspavl

New Member
Καλως ήρθες! Παίζει να είσαι σούπερ τυχερός και να πετύχεις ανθισμένες λεβάντες. Οπότε μία επίσκεψη στο Valensole για να δείτε τα χωράφια λεβάντας επιβάλλεται. Σίγουρα είναι μες το καλοκαίρι αλλά δεν ξέρω πότε. Ας μας πει κάποιος που ξέρει πότε ανθίζουν...
Σ' ευχαριστώ! Το είχα στο μυαλό μου και αυτό και σίγουρα θα προσπαθήσουμε να πάμε (αν έχουν ανθίσει οι λεβάντες χαχα) και πιθανώς να το συνδυάζουμε και με κάποιο άλλο κοντινό μέρος!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom