Εντοπισα το σαιτ τυχαια ψαχνοντας μερικα πραγματα για ταυλανδη...
Θα μου πειτε ταυλανδη...???
Ναι..., ειμαι σε ενα τρομερο ταξιδιωτικο-εκπαιδευτικο διλημμα:roll:...
Σε ανταλλαγες φοιτητων ιατρικης, μεσα στις διαφορες χωρες βρεθηκε η ταυλανδη ....αλλα και η βραζιλια
ε.., λεω και εγω: Ισπανια εχω παει, αγγλια καποια στιγμη θα παω(ελπιζω)... αλλα εκει ... που θελεις αρκετο καιρο (θα ειμαι τουλαχιστον 1 μηνα-καλοκαιρι)για να τις ζησεις και καποιον να σε γυρναει για να δεις την πραγματικη ζωη(θα ειμαι με φοιτητη απο εκει),δεν ειναι και τοσο ευκολο να το βρεις σε τετοιους προορισμους...
Εξου λοιπον και η αναζητηση περι ταυλανδης...
Ψαχνοντας λιγο καταλαβα οτι το καλοκαιρι στην θα φαω πολυ βροχη...
Εξου και το διλημμα:roll:... :να φαω πολυ νερο κολυμπωντας στη Βραζιλια ή περπατώντας στη Μπανγκοκ...?
Τι κανουμε τωρα .... μεγαλο ερωτημα.... και δυσκολο για καποιον τρομερα αναποφασιστο (σε τετοια θεματα..)
Απλα ταξιδευουμε θα μου πειτε.... ταξιδιωτες ειμαστε αλλωστε...
Γεια σας και παλι....!
Θα μου πειτε ταυλανδη...???
Ναι..., ειμαι σε ενα τρομερο ταξιδιωτικο-εκπαιδευτικο διλημμα:roll:...
Σε ανταλλαγες φοιτητων ιατρικης, μεσα στις διαφορες χωρες βρεθηκε η ταυλανδη ....αλλα και η βραζιλια
ε.., λεω και εγω: Ισπανια εχω παει, αγγλια καποια στιγμη θα παω(ελπιζω)... αλλα εκει ... που θελεις αρκετο καιρο (θα ειμαι τουλαχιστον 1 μηνα-καλοκαιρι)για να τις ζησεις και καποιον να σε γυρναει για να δεις την πραγματικη ζωη(θα ειμαι με φοιτητη απο εκει),δεν ειναι και τοσο ευκολο να το βρεις σε τετοιους προορισμους...
Εξου λοιπον και η αναζητηση περι ταυλανδης...
Ψαχνοντας λιγο καταλαβα οτι το καλοκαιρι στην θα φαω πολυ βροχη...
Εξου και το διλημμα:roll:... :να φαω πολυ νερο κολυμπωντας στη Βραζιλια ή περπατώντας στη Μπανγκοκ...?
Τι κανουμε τωρα .... μεγαλο ερωτημα.... και δυσκολο για καποιον τρομερα αναποφασιστο (σε τετοια θεματα..)
Απλα ταξιδευουμε θα μου πειτε.... ταξιδιωτες ειμαστε αλλωστε...
Γεια σας και παλι....!