Christos1968
Member
Γεια χαρά στην παρέα. Είμαι κι εγώ πατέρας 2 κοριτσιών 7&11 χρόνων. Από 6 μηνών ταξιδεύουν μαζί μας. Πιστευω ότι τα ταξίδια είναι ότι καλύτερο μπορεί να δώσει ένας γονιός στα παιδιά του. Ψαχνουμε κι εμείς ένα ασφαλη προορισμό τα Χριστούγεννα / Πρωτοχρονιά . Είμαστε από Κρήτη και τα εισητήρια από το νησί στην Αθήνα κοστίζουν οσο το Αθήνα Λονδίνο. Σκεφτόμουν για ένα road trip αυτή τη φορά.
Μια ιδέα είναι να μπω στο καράβι με το αυτοκίνητο μου Ηράκλειο- Πειραιά- Πάτρα- Αγκονα κι από κει μέχρι Γερμανία.
Ή να ανέβουμε αεροπορικώς Θεσσαλονίκη να ςνοικιασουμε αυτοκίνητο και να πάμε που? Έχω ακούσει τα χειρότερα για τους Βαλκάνιους. Κακοί δρόμοι, κλέφτες και λιποδητες κλπ κλπ.
Μήπως είναι καλύτερα να μην κάνω τίποτα από τα δύο λόγω χειμώνα, μιας και θα έχω παιδιά μαζί μου.? και να διαλέξω έναν προορισμό ?
Ακούω τους πιο έμπειρους
Ευχαριστώ
Μια ιδέα είναι να μπω στο καράβι με το αυτοκίνητο μου Ηράκλειο- Πειραιά- Πάτρα- Αγκονα κι από κει μέχρι Γερμανία.
Ή να ανέβουμε αεροπορικώς Θεσσαλονίκη να ςνοικιασουμε αυτοκίνητο και να πάμε που? Έχω ακούσει τα χειρότερα για τους Βαλκάνιους. Κακοί δρόμοι, κλέφτες και λιποδητες κλπ κλπ.
Μήπως είναι καλύτερα να μην κάνω τίποτα από τα δύο λόγω χειμώνα, μιας και θα έχω παιδιά μαζί μου.? και να διαλέξω έναν προορισμό ?
Ακούω τους πιο έμπειρους
Ευχαριστώ