• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γεια σας!

makkis76

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Υορκη
Παιδια καλως σας βρηκα. Διαβαζω το site τα 2 τελευταια χρονια και μολις τωρα πηρα την αποφαση να γραφτω μελος. Η αληθεια ειναι το site με βοηθησε παρα πολυ οταν εψαχνα να βρω πληροφοριες για την Πραγα που πηγα προπερσι τον Σεπτεμβριο με γρουπ αλλα κυριως περυσι που πηγα Φλωρεντια για 4 ημερες και Ρωμη για μια ημερα μονος με την κοπελα μου. Η βοηθεια των μελων με τις ταξιδιωτικες τους ιστοριες ηταν πραγματικα ανεκτιμητη (κυριως και να με συγχωρεσει που δεν θυμαμαι το ονομα της μια κοπελια που προτεινε στην Φλωρεντια το καλυτερο παγωτατζιδικο της πολης και καποια συγκεκριμενα εστιατορια οπως το εστιατοριο στον Αρνο). Αυτα προς το παρον. Για να δουμε τωρα με την οικονομικη κριση αν θα μου μεινουν καθολου λεφτα να ξαναπαω εξωτερικο τον Σεπτεμβριο.

AERIKO

Member
Επόμενο Ταξίδι
χωρίς χάρτη...
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγονία ,Γαλ. Πολυνησία
Καλώς όρισες !!!:p

Φυσικά και θα ξαναπάς ταξίδι γιατί .... όταν θέλεις κάτι τόσο πολύ, όλο το σύμπαν συνομωτεί υπέρ σου για να το αποκτήσεις και πίστεψέ είσαι στο κατάλληλο site..!!!:clap:

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Καλως ορισες και απο εμας.Ασε την οικονομικη κριση και ξεκινα τα ονειρα για το επομενο ταξιδι!

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Παιδια καλως σας βρηκα. Διαβαζω το site τα 2 τελευταια χρονια και μολις τωρα πηρα την αποφαση να γραφτω μελος.
Ειχες ποτε την περιεργεια τι γραφοταν στο social ολο αυτο τον καιρο??

:welcome2:

Spyros-007

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δεν ξέρω ...
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϊλανδη κα ξανά Ταϊλάνδη
:welcome2: κ' ας άργησες! ;)

canf

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ολλανδία
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Ισπανίας
καλως ηρθες!!

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Καλως ηρθες!!Καλα παιδι μου 2 χρονια μας παρακολουθουσες στα σιωπηλα?Πολυ ντροπαλος εισαι.Σου ευχομαι να μην σταματας να ταξιδευεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom