7 Νοεμβρίου 2008 #1 M mast1960 New Member Μηνύματα 1 Likes 0 Εχω ταξιδεψει με μοτο σε ολη την Ευρωπη, οποιος χρειαστει συμβουλες ειμαι εδω...
7 Νοεμβρίου 2008 #2 go2dbeach Member Μηνύματα 6.032 Likes 9.898 Επόμενο Ταξίδι Λατινική Αμερική Ταξίδι-Όνειρο Λατινική Αμερική Καλως ηρθες mast1960 , φιαξε το χαρτη σου για να δουν οσοι ενδιαφερονται ποιες χωρες της Ευρωπης εχεις επισκεφτει.
Καλως ηρθες mast1960 , φιαξε το χαρτη σου για να δουν οσοι ενδιαφερονται ποιες χωρες της Ευρωπης εχεις επισκεφτει.
10 Νοεμβρίου 2008 #3 Margi Member Μηνύματα 36 Likes 4 mast1960 said: Εχω ταξιδεψει με μοτο σε ολη την Ευρωπη, οποιος χρειαστει συμβουλες ειμαι εδω... κλικ για όλη την παράθεση... Eυχαριστούμε...
mast1960 said: Εχω ταξιδεψει με μοτο σε ολη την Ευρωπη, οποιος χρειαστει συμβουλες ειμαι εδω... κλικ για όλη την παράθεση... Eυχαριστούμε...
10 Νοεμβρίου 2008 #4 xenos Member Μηνύματα 2.414 Likes 810 Επόμενο Ταξίδι Ν.Α Ασια Ταξίδι-Όνειρο Bανουατου/Tαιλανδη mast1960 Ευχαριστουμε για την προθυμια σου,και ειμαι σιγουρος θα σε χρειαστουμε. Ειναι αξεχαστα περιπετειωδες τα ταξιδια σε 2 ροδες. Περιμενουμε ιστορια οταν παρκαρης την μηχανη......
mast1960 Ευχαριστουμε για την προθυμια σου,και ειμαι σιγουρος θα σε χρειαστουμε. Ειναι αξεχαστα περιπετειωδες τα ταξιδια σε 2 ροδες. Περιμενουμε ιστορια οταν παρκαρης την μηχανη......