• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γεια σας!

Vito

Member
Καλως ηρθες στη παρεα μας :welcome: καλη παραμονη στο φορουμ εχεις και ενα αλλο καταπληκτικο αδελφακι...και απορω που χαζευει τοση ωρα και δεν σε εχει καλοσωρησει :bleh::bleh:
Γεια σου vvitos!! Καλωσήρθες στην ταξιδιωτική μας κοινότητα!!! όπως κατάλαβες εγώ είμαι αυτο το "καταπληκτικό" αδελφάκι..:haha::haha:
Λοιπον, καλά ταξιδια πραγματικά και ιντερνετικά!!:clap:

eva kas

Member
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
καλως ορισες!βαρκελωνη ε?
εχουμε πολλες πληροφοριες εδω!ψαξε και οτι θες ρωτα!

Vito

Member
όταν είπε αδερφάκι νόμιζα φωτογράφο!γεια σου και σένα αδερφάκι!
Σε ένα βαθμό είμαστε και εκεί αδερφάκια αλλά εγώ τουλάχιστον ερασιτεχνικά... ωστόσο, σημέρα ξεκινάει η έκθεση με τη φωτογραφική ομάδα που ανήκω στα Χανια!! Οσοι καλοί προσελθετε!! παραπανω info σε άλλο θέμα!!

vvitos

Member
ε τότε μάλλον είμαστε δίδυμα!ααχαχαχχ...χανιά!!Κρήτη! τυχερέ!φαντάζομαι φωτογραφίες! καλή επιτυχία στην έκθεση!

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Σε ένα βαθμό είμαστε και εκεί αδερφάκια αλλά εγώ τουλάχιστον ερασιτεχνικά... ωστόσο, σημέρα ξεκινάει η έκθεση με τη φωτογραφική ομάδα που ανήκω στα Χανια!! Οσοι καλοί προσελθετε!! παραπανω info σε άλλο θέμα!!
Κριμα Vitouli δεν ηξερα οτι εχεις συμμετοχη.....θα ημουν παρουσα....αλλα τυγχανει να ειμαι λιγο μακρια....

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom