• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γεια σας παιδια,καλως σας βρηκα!

Kingston

Member
Γεια σας παιδια,ψαχνοντας στο ιντερνετ για διαφορες πληροφοριες σας ανακαλυψα και ειμαι πολυ χαρουμενος γι αυτο.Με μια πρωτη ματια βρηκα πολλα πραγματα που εψαχνα για διαφορους προορισμους και ελπιζω να ανακαλυψω καινουργια πραγματα και ιδεες απο τις ταξιδιωτικες ιστοριες και εμπειριες σας.Καλα ταξιδια σε ολους με υγεια,one love!

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Καλως ηρθες στη παρεα μας και καλη παραμονη στο φορουμ :welcome2:

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Με το που ειδα το username ειπα: Καλως τον Τζαμαικανο!:jamaica01:
Εχουμε δικο μας γκρουπακι οι Τζαμαικανοι και φυσικα εισαι ευπροσδεκτος!
http://www.travelstories.gr/groups/42-%F4%E6%E1%EC%DC%E9%EA%E1-one-big-love.html

Ελπιζω να μας πεις λιγα λογια για το ταξιδι-ονειρο στη Τζαμαικα που πραγματοποιησες :)

Kingston

Member
Με το που ειδα το username ειπα: Καλως τον Τζαμαικανο!:jamaica01:
Εχουμε δικο μας γκρουπακι οι Τζαμαικανοι και φυσικα εισαι ευπροσδεκτος!
http://www.travelstories.gr/groups/42-%F4%E6%E1%EC%DC%E9%EA%E1-one-big-love.html

Ελπιζω να μας πεις λιγα λογια για το ταξιδι-ονειρο στη Τζαμαικα που πραγματοποιησες :)
Καταρχην ευχαριστω ολους για το καλωσορισμα!Εννοειται go2dbeach οτι θα γραψω την ιστορια του ταξιδιου να την μοιραστω μαζι σας και να παρασυρω κι αλλους να πανε γιατι αξιζει πραγματικα.Yeah man!:D:clap:

marcob

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Γυρος του κοσμου
καλως ήρθες στην παρέα μας!ανυπομονουμε να διαβάσουμε την ιστορία σου για τζαμάικα. ειναι πολλα τα μέλη που ονειρευόμαστε να βρεθουμε στη χωρα του bob marley. ταξίδεψα λίγο με τα τραγουδια των wailers στο fuzz club τον προηγουμενο μηνα και μου ξαναναψε τη φωτιά!!!(το πρωτο συνθετικο απο το ψευδωνυμο μου ειναι απο το marley)

varioAthens

Member
"Awight mon!!!"
Άλλος ένας "δικός" μας!!! Εννοείται πώς περιμένω με ανυπομονησία ιστορία από Τζαμάϊκα (ααχ! όνειρο χρόνων)...προς το παρόν είσα φωτος και "ταξίδεψα"!
Kαλωσόρισες Kingston!!! :)

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Οπως καταλαβαινεις δεν μπορω ,παρα να σε καλοσωρισω!!!!:clap::clap:
Και φυσικα περιμενω την ιστορία σου...

Lachesis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ζαγορά Πηλίου
Ταξίδι-Όνειρο
Τζαμάικα Κόστα Ρίκα Χαβάη
Καλώς ήρθες Kingston, και 'γω ολοκαίνουρια είμαι! Από μικρή ήθελα να πάω στη τζαμάικα... Αλήθεια τι εννοείς με το one love στο τέλος; Το τραγούδι των U2 ίσως; Καλά ταξίδια!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα