• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γεια σας παιδια,καλως σας βρηκα!

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Αλήθεια τι εννοείς με το one love στο τέλος; Το τραγούδι των U2 ίσως;
Το one love το λενε σα χαιρετισμο στη Jamaica , αντι για bye , see ya κλπ.. Απο το One love του Bob Marley:
"One love, one heart
Let's get together and feel all right."

Kingston ειδα τις φωτο σου με την απιθανη seven mile και περιμενω την ιστορια με αγωνια.. at1_gstatic_com_images_2e4524d921186856cd4f991f113b157d._.jpg

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Kingston σε κόβω για λάτρη της reggae ...
δεν μου λες τα μαλιά σου πώς τάχεις ? rasta??
καλώς όρισες !!!

Giristroula

Member
Επόμενο Ταξίδι
κάτσε να μαζώξω κάνα χρήμ
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα, Ιαπωνία
Καλώς ήρθες στην όμορφη παρέα μας!Όλοι μας είμασταν χαρούμενοι όταν ανακαλύψαμε το φόρουμ!

Kingston

Member
Julian

καλως ήρθες στην παρέα μας!ανυπομονουμε να διαβάσουμε την ιστορία σου για τζαμάικα. ειναι πολλα τα μέλη που ονειρευόμαστε να βρεθουμε στη χωρα του bob marley. ταξίδεψα λίγο με τα τραγουδια των wailers στο fuzz club τον προηγουμενο μηνα και μου ξαναναψε τη φωτιά!!!(το πρωτο συνθετικο απο το ψευδωνυμο μου ειναι απο το marley)
να σαι καλα,ειναι ευκαιρια να δουμε και εναν εκ των πολλων παιδιων του Bob,21 Δεκεμβριου ο Julian Marley στη Θεσσαλονικη!:clap:

Kingston

Member
Γεια σας και παλι,Lachesis ελπιζω να σε καλυψε η φιλη παραπανω για το one love,renata τα μαλλια δεν ειναι rasta(dreadlocks),αλλα η η ψυχη ειναι!Οντως λατρευω τη reggae μουσικη και ηταν ενας πολυ σημαντικος λογος που ηθελα να δω απο κοντα αυτα που ακουγα τοσα χρονια.Ευχαριστω ολα τα παιδια για το καλωσορισμα και ελπιζω να τα λεμε,respect!:D

Zephyrous

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πάτμος & Αλικαρνασσός
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.Υ - Σαν Φραν. με πατινι
καλως ηλθες κι απο μενα!
jah rastafari! περιμενω την ιστορια απο jamaica μαζι με τις ''κομμενες σκηνες'':cool:

skiouros82

Member
Επόμενο Ταξίδι
μας τσάκισε ο covid
Ταξίδι-Όνειρο
japan me cherry blossom
:jamaica01:καλωσορισες και απο μενα kingston!περιμενω να διαβασω εντυπωσεις και εγω απο jamaica!εγω ειδα τους wailers στην θεσ/νικη τον νοεμβριο,,αλλα περιμενα κατι παραπανω για να πω την αληθεια..ελπιζω ο julian na μας αποζημιωσει!καλη συνεχεια στα ταξιδια σου και αστα ραστα!!:haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

No members online now.

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie