• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γεια σας και από εμένα

Nick1150

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Βιέννη
Ταξίδι-Όνειρο
Ινδονησία
Καλημέρα,

Με χαρά και αρκετό ενθουσιασμό έκανα σήμερα εγγραφή σε αυτό ΤΟ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ Ελληνικό φόρουμ. Θυμάμαι πριν μερικά χρόνια (2-3 χρόνια), με αφορμή ένα ταξίδι στην Disneyland, είχα ψάξει σχετικά στο internet για κάτι παρόμοιο, αλλά με απογοήτευση τα μόνα που είχα βρει ήταν Αγγλικά και Αμερικάνικα φόρουμς για ταξίδια.

Από τότε δυστυχώς δεν έχω ταξιδέψει. Μεγάλωσε βλέπετε η οικογένεια και με μικρά παιδιά δεν είναι εύκολες οι μετακινήσεις. Επειδή όμως και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή :p , είπαμε με την γυναίκα μου να πάμε ένα τετραήμερο στην Βιέννη χωρίς τα παιδιά για ξεκούραση. Έκανα ένα search στο google και νααααααα μαι και γωωωω ;)

Καλό σας βρήκα και συγχαρητήρια στους δημιουργούς του φόρουμ αυτού

:clap:

skiouros82

Member
Επόμενο Ταξίδι
μας τσάκισε ο covid
Ταξίδι-Όνειρο
japan me cherry blossom
καλωςηρθες nick1150!!!!!θα βρεις αρκετες πληροφοριες για βιεννη.για ποτε λετε?

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
:welcome:!!!!!!!!!!!!να εχεις καλο ταξιδι στην υπεροχη βιεννη!θα βρεις πααααρα πολλες πληροφοριες για βιεννη εδω μεσα!!

skiouros82

Member
Επόμενο Ταξίδι
μας τσάκισε ο covid
Ταξίδι-Όνειρο
japan me cherry blossom
με προλαβες!!εγω θα παω τελη μαιου.θα εχουμε ομως μεχρι την πρωτομαγια ακομη πιο φρεσκες πληροφοριες αφου θα εχει γυρισει αλλο ενα μελος του φορουμ απο βιεννη.ξεκινα να διαβαζεις!

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Καλως ηρθες Nick , πραγματι με παιδια ειναι λιγο πιο δυσκολα τα ταξιδια , αλλα οχι ακατορθωτα. Εμεις οι travel-maniacs βρισκουμε τον τροπο :lol:.
Καλα να περασετε!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou