• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γεια από Μάνο-Πόπη

mman

New Member
Γεια σας, το site φαίνεται πολύ καλό.
Δεν έχουμε βγει έξω ακόμα και λέμε φέτος το καλοκαίρι να πάμε αυστρία-άλπεις με πρακτορείο.
Μου φαίνεται ότι είναι λίγο off season και δεν ξέρω αν λέει αυτή την εποχή η περιοχή εκεί, αν θα είναι οργανωμένα κτλ. Είδα ότι δεν το προσφέρουν και πολλά πρακτορεία. Οποιαδήποτε συμβουλή καλοδεχούμενη.

marydim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
Καλώς ήρθατε...
Οι Άλπεις είναι υπέροχες το καλοκαίρι.

eva kas

Member
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
καλως ορισατε!
και γω νομιζω οτι η καλυτερη εποχη ειναι καλοκαιρι για αυστρια και αλπεις!
ειναι πιο ζεστα απο το χειμωνα και μπορεις να κινηθεις πολυ πιο ευκολα χωρις βροχη,χιονια και κρυο.
ασε που ειναι ολα πρασινα!!!!

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
καλώς ορίσατε κι από μένα!συμφωνώ απόλυτα με Eva,νομίζω ότι κάνετε καλή επιλογή όταν εδω θα ψηνόμαστε..... εσείς μια χαρά θα απολαμβάνετε εκπληκτικά τοπία ...θα χορτάσει το μάτι σας πράσινο και θα απολαύσετε τα βουνά ενώ αν πηγαίνατε χειμώνα δεν θα υπήρχε αυτή η δυνατότητα λόγω καιρικών συνθηκών.

Επόμενο Ταξίδι
βορεια ιταλια- ελβετια
Ταξίδι-Όνειρο
ιαπωνια
Μάνο- Πόπη και εγώ με την γυναίκα μου και τους κουμπάρους μας για εκεί σκεφτόμαστε το καλοκαίρι, απλά θα επιλέξουμε να πάμε μόνοι μας. Πάντως όσοι έχουνε επισκεφτεί καλοκαίρι τις Άλπεις είναι εντυπωσιασμένοι.

dimosf

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Οι Άλπεις είναι για όλες τις εποχές ανάλογα τι αρέσει στον καθένα. Το καλοκαίρι όμως είναι στα καλύτερά τους (κατά την ταπεινή μου γνώμη). Το καλοκαίρι στις Άλπεις θα βρεις και τη χειμωνιάτικη εικόνα. 23 Ιουλίου του 2003 στη Marmolada στους Δολομίτες (Ιταλία) είχε πάνω από μισό μέτραο χιόνι και αρκετούς που έκαναν σκι!!!! Το καλοκαίρι έχει ακόμα ένα μεγάλο πλεονέκτημα για παντού, άρα και τις Άλπεις. Περισσότερς ώρες με φως για βόλτες.
Και να ξέρεις οτι είναι πολύ εύκολο και για να πας μόνος. Πήγα το 2003, πήγα πέρυσι τον Ιούλιο, ετοιμάζομαι φέτος τον Αύγουστο. Πάντα με δικό μου όχημα. Χρειάζεται μόνο χρόνο για να το απολαύσεις όσο μπορείς περισσότερο. Πάντως να το κάνετε το ταξίδι και είναι σίγουρο οτι θα περάσετε τέλεια.

varioAthens

Member
Καλωσορίσατε Μάνο και Πόπη!!! :)
Οι Άλπεις μια χαρά για καλοκαίρι...αλλά το γκρούπ τι το θέλετε??? :roll:

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
23 Ιουλίου του 2003 στη Marmolada στους Δολομίτες (Ιταλία) είχε αρκετούς που έκαναν σκι!!!!
σκηνή που δεν θα ξαναδούμε μια και το σκι απαγορεύτηκε εκεί από το 2005 για προστασία του παγετώνα.

mman

New Member
όχι γρουπ στις Άλπεις

Τελικά το αποφασίσαμε γκρουπ και Άλπεις δεν πάνε μαζί.

dimosf

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
σκηνή που δεν θα ξαναδούμε μια και το σκι απαγορεύτηκε εκεί από το 2005 για προστασία του παγετώνα.
Μου αρέσει αυτή η απόφαση. Δεν γνώριζα σχετικά. Θυμάμαι όμως οτι με είχε ενοχλήσει κάπως να βλέπω τα μηχανήματα να στρώνουν το χιόνι πάνω στον παγετώνα.
Όπως και νάχει ΚΑΙ το καλοκαίρι μπορεί να δει κανείς πολλές "χειμερινές" εικόνες στις Άλπεις.

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
γεια σου μάνο γεια σου πόπη
καλά ταξίδια στην ευρώπη
και στις άλπεις θα 'ναι ωραία
και θα ερθουμε κι εμείς παρέα!
(υπολόγιζε πάνω από 3000 το καλοκαίρι χαμός θα γίνει:haha:)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.655
Μέλη
39.405
Νεότερο μέλος
Ioanna Kara

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom