24 Ιουλίου 2009 #1 G GOLDIE Member Μηνύματα 26 Likes 11 Επόμενο Ταξίδι Λονδίνο - Εδιμβούργο Ταξίδι-Όνειρο όλος ο κόσμος Γεια σας είμαι 28 χρονών, μένω Αθήνα και μου αρέσουν πολύ τα ταξίδια. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που βρήκα αυτό το forum. Είναι πάρα πολυ καλό!
Γεια σας είμαι 28 χρονών, μένω Αθήνα και μου αρέσουν πολύ τα ταξίδια. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που βρήκα αυτό το forum. Είναι πάρα πολυ καλό!
24 Ιουλίου 2009 #2 Picos Apicos Member Μηνύματα 94 Likes 12 Επόμενο Ταξίδι Κίνα&ίσως Ταιλάνδη πάλι!! Ταξίδι-Όνειρο Γύρος Κίνας-Ιαπωνία-Περού GOLDIE said: Γεια σας είμαι 28 χρονών, μένω Αθήνα και μου αρέσουν πολύ τα ταξίδια. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που βρήκα αυτό το forum. Είναι πάρα πολυ καλό! κλικ για όλη την παράθεση... Καλώς την και καλά ταξίδια σου εύχομαι! Εδώ θα βρείς πληροφορίες για τα περισσότερα μέρη του κόσμου!!
GOLDIE said: Γεια σας είμαι 28 χρονών, μένω Αθήνα και μου αρέσουν πολύ τα ταξίδια. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που βρήκα αυτό το forum. Είναι πάρα πολυ καλό! κλικ για όλη την παράθεση... Καλώς την και καλά ταξίδια σου εύχομαι! Εδώ θα βρείς πληροφορίες για τα περισσότερα μέρη του κόσμου!!
24 Ιουλίου 2009 #3 go2dbeach Member Μηνύματα 6.017 Likes 9.785 Επόμενο Ταξίδι Λατινική Αμερική Ταξίδι-Όνειρο Λατινική Αμερική Καλωστην..αρτι αφιχθεισα απο ΗΠΑ-Μπαχαμες απ'οτι διαβασα σε αλλο θεμα! και περιμενουμε να μοιραστεις εμπειριες απο τα ταξιδια σου μαζι μας
Καλωστην..αρτι αφιχθεισα απο ΗΠΑ-Μπαχαμες απ'οτι διαβασα σε αλλο θεμα! και περιμενουμε να μοιραστεις εμπειριες απο τα ταξιδια σου μαζι μας
24 Ιουλίου 2009 #4 R romantic woman Member Μηνύματα 2.510 Likes 3.284 Ταξίδι-Όνειρο ΙΑΠΩΝΙΑ καλώς όρισες στην ταξιδιωτική παρέα μας,καλά ταξίδια να έχεις!
24 Ιουλίου 2009 #5 D DAVID Member Μηνύματα 75 Likes 15 Επόμενο Ταξίδι ΠΕΡΣΙΑ Ταξίδι-Όνειρο Παταγονία καλώς όρισες κι από μένα.Καλά και ενδιαφέροντα ταξίδια να κάνεις πάντα