• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γειά σας :)

alexiis

New Member
καλημερα σε ολους...
εψαχνα σημερα να βρω πληροφοριες για την λιμνη Κομο στην Ιταλια κ τσουπ, βρεθηκα εδω. εκανα λογαρισμο κ προσπαθησα (ματαια) να επικοινωνησω με ανθρωπους που εχουν γραψει σχετικα με την Λιμνη. Θελω να κανω ενα ταξιδι εκει αλλα το μονο που ξερω ειναι οτι βρισκεται στην Ιταλια κ λογικα θα πηγαινεις απο Μιλανο. that's about it....
για να επικοινωνησω με χρηστες ομως πρεπει να εχω αλλα 19 μηνυματα οποτε εχω μελλον ακομα :p
οποιαδηποτε πληροφορια, οπως ..πως παμε, ποιες αεροπορικες κοιταμε, καποιο ξενοδοχειο με ωραια θεα..οοοοοτι πληροφοριες εχετε ευχαριστηση... παρακαλω στειλτε καποιο μηνυμα :)

Ευχαριστω πολυ

Αλεξανδρος Π.

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Καλως ηρθες Αλεξανδρε , κι εγω το μονο που ξερω για τη λιμνη ειναι οτι βρισκεται στην Ιταλια :lol:. Υπαρχουν ομως αρκετες πληροφοριες και ιστοριες στο σαιτ για να ξεκινησεις την αναζητηση πληροφοριων.
Διαβασε τις ιστοριες:http://www.travelstories.gr/%F4%E1%...o-%EA%E1%E9-%DC%EB%EB%E1-%F0%EF%EB%EB%DC.html και http://www.travelstories.gr/%F4%E1%...%F3%F4%E7-%EB%DF%EC%ED%E7-%F4%EF%F5-como.html
Αν πληκτρολογησεις τη λεξη Κόμο στην αναζητηση , προκυπτει πληθος σχετικων θεματων :) , καλο διαβασμα!

positiva

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγνωστο...
Ταξίδι-Όνειρο
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ...
καλημερα σε ολους...
εψαχνα σημερα να βρω πληροφοριες για την λιμνη Κομο στην Ιταλια κ τσουπ, βρεθηκα εδω. εκανα λογαρισμο κ προσπαθησα (ματαια) να επικοινωνησω με ανθρωπους που εχουν γραψει σχετικα με την Λιμνη. Θελω να κανω ενα ταξιδι εκει αλλα το μονο που ξερω ειναι οτι βρισκεται στην Ιταλια κ λογικα θα πηγαινεις απο Μιλανο. that's about it....
για να επικοινωνησω με χρηστες ομως πρεπει να εχω αλλα 19 μηνυματα οποτε εχω μελλον ακομα :p
οποιαδηποτε πληροφορια, οπως ..πως παμε, ποιες αεροπορικες κοιταμε, καποιο ξενοδοχειο με ωραια θεα..οοοοοτι πληροφοριες εχετε ευχαριστηση... παρακαλω στειλτε καποιο μηνυμα :)

Ευχαριστω πολυ

Αλεξανδρος Π.
γεια σου Αλέξανδρε και καλώς ήρθες. Συμφωνώ με τον go2beach να διαβάσεις τις ιστορίες μας εδώ μέσα. Πρόσφατα πήγα. Αφού διαβάσεις ελεύθερος να ρωτήσεις ό,τι θέλεις...Εμείς εδώ είμαστε...

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Αλέξη καλώς όρισες κι από μένα!φτιάξε σιγά σιγά και τον ταξιδ.σου χάρτη να δούμε που έχεις ταξιδέψει...,όσο για τις λίμνες έχω κάνει το υπέροχο αυτό ταξίδι πριν αρκετά χρόνια...
αφού πάρεις τις πληροφ.από την αναζήτηση,αν μπορώ κι εγώ να βοηθήσω σε κάτι ευχαρίστως:)
καλά ταξίδια σου εύχομαι!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.403
Νεότερο μέλος
snapthreads9

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα