Η σχέση μου με τα ταξίδια ήταν σχεδόν ανύπαρκτη λόγω μιας τρομερής πετοφοβίας από την οποία έπασχα σε βαθμό να αποφεύγω το αεροπλάνο (όπως ο διάβολος το λιβάνι) ακόμη και για σύντομες πτήσεις. Μια πτήση τύπου Αθήνα - Καβάλα ήταν το μεγαλύτερο βασανιστήριο στο οποίο θα μπορούσε να με υποβάλει κανείς. Που μπορείς να πας μόνο με το αυτοκίνητο ή το καράβι όμως; Διαβάζα το φόρουμ εδώ και πολύ καιρό - αν και δεν είχα γίνει μέλος - και είχα ενθουσιαστεί με όλες τις ταξιδιωτικές εμπειρίες που αναφέρονται στις σελίδες του, παρόλα αυτά ο φόβος με κρατούσε πίσω. Οπότε πήρα την μεγάλη απόφαση, σκέφτηκα ή θα το κάνω σπουδαία και σοβαρά ή... και πήγα.... Μεξικό!!! Και μάλιστα μόνη!
Η εμπειρία ήταν φανταστική και δεν συγκρίνεται με τίποτα! Τελικά αν πέσεις στα βαθειά κολυμπάς και μάλιστα κάνεις και φιγούρες!
Ευχαριστώ πολύ το φόρουμ για τις ανάλογες δημοσιεύσεις, με βοήθησαν πολύ. Είμαι εδώ να μοιραστώ μαζί σας σκέψεις, προγράμματα και σχέδια για μελλοντικά ταξίδια (δικά σας και δικά μου) και ακόμη και να βοηθήσω, αν μπορώ, όποιον αγαπά τα ταξίδια αλλά φοβάται το αεροπλάνο και στερεί από τον εαυτό του την χαρά της γνωριμίας νέων τόπων και της αίσθησης της ελευθερίας που νιώθεις όταν ταξιδεύεις.
Hola!
Η εμπειρία ήταν φανταστική και δεν συγκρίνεται με τίποτα! Τελικά αν πέσεις στα βαθειά κολυμπάς και μάλιστα κάνεις και φιγούρες!
Ευχαριστώ πολύ το φόρουμ για τις ανάλογες δημοσιεύσεις, με βοήθησαν πολύ. Είμαι εδώ να μοιραστώ μαζί σας σκέψεις, προγράμματα και σχέδια για μελλοντικά ταξίδια (δικά σας και δικά μου) και ακόμη και να βοηθήσω, αν μπορώ, όποιον αγαπά τα ταξίδια αλλά φοβάται το αεροπλάνο και στερεί από τον εαυτό του την χαρά της γνωριμίας νέων τόπων και της αίσθησης της ελευθερίας που νιώθεις όταν ταξιδεύεις.
Hola!