canf
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ολλανδία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γύρος Ισπανίας
ευχαριστω πολύ, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Εμενα στο Pensione Esty, που είναι μάλλον πανσιόν και λιγότερο ξενοδοχείο. Ηταν η πιο οικονομική επιλογή, δεδομένου ότι θέλαμε να είμαστε κοντά στο κέντρο, αλλά όχι στο Termini. Ηταν στο viale di trastevere, δεν ήταν πολύ γραφικά, δλδ, ήταν , όμως, ακριβώς μπροστά από την μποεμ γειτονιά Τραστέβερε.όποτε μέσα σε 2' ποδαρόδρομο, άλλαζες εντελώς παραστάσεις! Η τιμή ήταν 38 ευρώ το δίκλινο με πρωινό. Το δωμάτιο ευρύχωρο, αλλά χωρίς μπάνιο. Βεβαια, το μπάνιο ήταν ακριβώς απ'έξω, οπότε ήταν σαν να είχαμε. Την περίοδο που πηγαμε δε, η πανσιόν ήταν σχεδόν άδεια, οπότε ήταν σα να είχαμε όλα τα μπάνια της στη διάθεσή μας! Σιγουρα πολύ καλό deal!Ωραία η ιστορία σου. Γενικά πιστεύω ότι η Ιταλία προσφέρεται για σύντομες, χαλαρές, οικονομικές και κυρίως γαστρονομικές αποδράσεις!
ΥΓ: Σε ποιο καλό, οικονομικό ξενοδοχείο στο Τραστέβερε έμεινες;
εγώ αναρωτιέμαι αν πήγες εσύ .Μηπως δεν πηγε η φιλη απο δω και της εξιστωρησαν καποια πραγματα?Απορω δλδ.
τι δεν εχεις καταλάβει ακριβώς? εδώ δεν ειναι κριτική για τη Ρώμη αλλά ταξιδιωτική ιστορία. η φίλη μας εξιστόρησε πώς πέρασε στη Ρώμη και ανέφερε συγκεκριμένα μαγαζιά που πήγε και έγραψε πόσο πλήρωσαν. εσυ έλεγξες αν όντως ειναι ετσι? πήγες μηπως στο Luzzi η στο Carlo Menta και ξέρεις τις τιμές? γιατι σε διαβεβεβαιώ κι εγω ότι ετσι ακριβώς όπως τα γραφει ειναι οι τιμές σε αυτα που πήγε. όποιος θελει θεα στην piazza Navona ας ετοιμασει τη χρυσή πιστωτική του. τόσο απλά.Οι τιμες που μας γραφει η φιλη λογικα θα ειναι για μια μεριδα φαγητου.Αποκλειω να φαγανε ο καθενας την μεριδα και να πληρωσαν τα λεφτα που γραφει.Οι τιμες ειναι αρκετα υψηλες που 2 ατομα για να πουν οτι τρωνε λογικα πρεπει να βγει απο την τσεπη 40-50 ευρω.
με γεια σου. αλλά ο καφες σε όλη τη χώρα έχει 1 ευρώ στο μπαρ, όσο ακριβώς το έγραψε. ακόμα και στα πιο ακριβα καφε της χωρας (piazza San Marco) που εχει στο τραπεζι 8-10 ευρω, στο μπαρ εχει ακριβως 1.Καφεδακι στο Πανθεων 5 ευρω στανταρ
αστειοτητες ελπίζω. χαιρόμαστε τη συζητηση εδώ.ελπιζω να μην κουρασα.
Φιλε εκτος τοπου και χρονου οτι εγραψες.Δεν υπαρχει 1 ευρω στο Πανθεων οσο και να γραφεις(Αν δεν κανω λαθος δεν γραφει για μπαρ αλλα για την υπεροχη θεα της πλατειας με το Πανθεων).εγώ αναρωτιέμαι αν πήγες εσύ .
τι δεν εχεις καταλάβει ακριβώς? εδώ δεν ειναι κριτική για τη Ρώμη αλλά ταξιδιωτική ιστορία. η φίλη μας εξιστόρησε πώς πέρασε στη Ρώμη και ανέφερε συγκεκριμένα μαγαζιά που πήγε και έγραψε πόσο πλήρωσαν. εσυ έλεγξες αν όντως ειναι ετσι? πήγες μηπως στο Luzzi η στο Carlo Menta και ξέρεις τις τιμές? γιατι σε διαβεβεβαιώ κι εγω ότι ετσι ακριβώς όπως τα γραφει ειναι οι τιμές σε αυτα που πήγε. όποιος θελει θεα στην piazza Navona ας ετοιμασει τη χρυσή πιστωτική του. τόσο απλά.
με γεια σου. αλλά ο καφες σε όλη τη χώρα έχει 1 ευρώ στο μπαρ, όσο ακριβώς το έγραψε. ακόμα και στα πιο ακριβα καφε της χωρας (piazza San Marco) που εχει στο τραπεζι 8-10 ευρω, στο μπαρ εχει ακριβως 1.
αστειοτητες ελπίζω. χαιρόμαστε τη συζητηση εδώ.
οταν πας κι εσυ με το καλο στην πόλη αυτη, που προφανως πια μονο ακουστα την έχεις, θα δεις οτι σε ολα τα μαγαζια οταν καθεσαι στο μπαρ τους, στα ορθια όπως έγραψε ο καφες εχει 1 Ε. ειτε εισαι στην piazza del Popolo, ειτε στην piazza San Marco. ρωτα καποιον που εχει παει Ιταλια απλά.Δεν υπαρχει 1 ευρω στο Πανθεων οσο και να γραφεις(Αν δεν κανω λαθος δεν γραφει για μπαρ αλλα για την υπεροχη θεα της πλατειας με το Πανθεων).
και το στηρίζεις σε αερολογίες φυσικά. για δες καμμιά ενδειτική φωτο λοιπόν. αφου για τα μαγαζια αυτα που αναφερονται στην ιστορια δεν εχεις ιδεα, τι επιμενεις?οι τιμες που γραφει η "ιστοριουλα" ειναι 100% λανθασμενα..
σε τρολ σαν κι εσενα και τρας σαν τα ανωτερω που εγραψες δεν απαντω σχεδον ποτέ. απαντησα επειδη η ιστορία εδωσε την ευκαιρια να πληροφορηθουν πολλοι οτι ειναι εφικτο να φας καλα στη Ρωμη με περιορισμενο μπατζετ.Φιλε εκτος τοπου και χρονου...
Εαν ειναι φιλη σου..
Σαν αρλεκιν...
Φιλε δεν σε χαρακτηρισα και το κανεις απο την πρωτη γραμμη.Εαν πηγα μπορεις να το διαπιστωσεις διοτι πριν λιγο περασα και εκανα φωτογραφικο αλμπουμ με το ταξιδι μου στην Ρωμη.Τρολ δεν νομιζω οτι μπορεις να χαρακτηρισεις εναν ανθρωπο που προσπαθει να πληροφορησει και οχι να παραπληροφορησει.Και με 0.80 εχω πιει καφεδακι αλλα αυτο δεν λεει κατι.Μιλησα για Πανθεων με την θεα στα καφε εξω οπως εγραψε η φιλη οποτε εισαι και παλι λαθος.Μαθε να γραφεις στο συνηστω.οταν πας κι εσυ με το καλο στην πόλη αυτη, που προφανως πια μονο ακουστα την έχεις, θα δεις οτι σε ολα τα μαγαζια οταν καθεσαι στο μπαρ τους, στα ορθια όπως έγραψε ο καφες εχει 1 Ε. ειτε εισαι στην piazza del Popolo, ειτε στην piazza San Marco. ρωτα καποιον που εχει παει Ιταλια απλά.
και το στηρίζεις σε αερολογίες φυσικά. για δες καμμιά ενδειτική φωτο λοιπόν. αφου για τα μαγαζια αυτα που αναφερονται στην ιστορια δεν εχεις ιδεα, τι επιμενεις?
Λαζανια 5,5Ε κλπ
http://www.2spaghi.it/ristoranti/lazio/rm/roma/luciano-trattoria-luzzi/#!prettyPhoto
σε τρολ σαν κι εσενα και τρας σαν τα ανωτερω που εγραψες δεν απαντω σχεδον ποτέ. απαντησα επειδη η ιστορία εδωσε την ευκαιρια να πληροφορηθουν πολλοι οτι ειναι εφικτο να φας καλα στη Ρωμη με περιορισμενο μπατζετ.
εαν μπηκες για να μου την πεις ή να τρολαρεις μονο οκ, διασκεδασαμε ας αφησουμε την ωραια ιστορια ησυχη τωρα. τελος.
εγω σου συνιστώ να μαθεις ορθογραφία μια και γραφεις δημόσια. κι αφου τελειωσαμε με τις συστασεις ειπες οτι οι τιμες δεν ειναι σωστες κλπ κλπ. ξαναγραψε λοιπόν οταν θα μπορεις να υποστηρίξεις οτι οι γραφομενες τιμές ειναι λαθος 100% οπως ειπες...Μιλησα συγκεκριμενα και με τα γραφομενα.
Ελπιζω να απολαυσες τις φωτογραφιες που περασα.Καλο σου βραδυ και την επομενη φορα που θα πας στην Ρωμη ελπιζω να εχεις την δυνατοτητα να βγαλεις την κοπελα σου σε κανονικο εστιατοριο και οχι σε ντονεραδικο ή σε εστιατοριο με μια μεριδα για 2.εγω σου συνιστώ να μαθεις ορθογραφία μια και γραφεις δημόσια. κι αφου τελειωσαμε με τις συστασεις ειπες οτι οι τιμες δεν ειναι σωστες κλπ κλπ. ξαναγραψε λοιπόν οταν θα μπορεις να υποστηρίξεις οτι οι γραφομενες τιμές ειναι λαθος 100% οπως ειπες..