• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γαμηλιο βιεννη ?

panos-corfu

New Member
καλησπερα σας,

Σκευτομαστε για γαμηλιο σε ενα απο τα δυο μερη, Το ταξιδι θα γινει 11 με 15 Μαρτιου, πιο πολυ μας τραβαει η Βιεννη. Αν εχετε καποιο λογο να πρωτημησουμε το Παρισι απο την Βιεννη.

Θα θελαμε λοιπον να ρωτησουμε , σε πια περιοχη στην βιεννη ειναι καλυτερα να μεινουμε? μπορειτε να μας πειτε 2-3 καλα ξενοδοχεια?

Τα χρηματα που μπορουμε να διαθεσουμε μαζι με αεροπορικα ειναι 500-600 ευρω/ατομο

Σας ευχαριστουμε πολυ!

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
να ζησετε... αν ζητας τη γνωμη μας, εγω λεω Παρισι, και δεν υπαρχει νομιζω συγκριση... αλλα η αποφαση δικη σας!

echo2011

Member
Nα ζήσετε! Συμφωνώ με την Elenara! Mια χαρά είναι η Βιέννη αλλά το Παρίσι είναι το κάτι άλλο, πόσο μάλλον για γαμήλιο.. Το budget που αναφέρεις είναι μόνο για αεροπορικά και ξενοδοχείο αν κατάλαβα καλά; Αν είναι έτσι πιστευω φτάνουν για 4 διανυκτερευσεις σε αξιοπρεπές ξενοδοχείο (είναι και off season τον μάρτιο). Και οι δύο πόλεις πάντως έχουν ακριβά ξενοδοχεία..

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Αντε η ωρα η καλή και να ζησετε. Μηπως να το ξανασκεφτειτε. Ιδίως αν έχετε περιθώριο να ξοδεψετε κάποια χρήματα παραπάνω δε συγκρινετε η ομορφη Βιέννη με το αξεπέραστο Παρίσι.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Βιεννη να πατε. Το Παρισι δεν ειναι καλος προορισμος για νιοπαντρους. Μπορει να 'ναι ομορφο αλλα η βρωμια του δεν ταιριαζει στη χλιδη που αρμοζει σε ενα γαμηλιο πολης.
Αφηστε το για αλλη φορα...

Να ζησετε!

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Τυφλή θα ήμουν εγώ και δεν είδα πουθενά βρωμιά :) :)

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Τυφλή θα ήμουν εγώ και δεν είδα πουθενά βρωμιά :) :)
Ακομα και οι τυφλοι που δεν μπορουν να δουν τη βρωμια, την καταλαβαινουν. Ειναι αδυνατο να μην την μυρισουν. Παντου πλαναται μια αυρα βρωμας που δεν φευγει ποτε. Ειμαστε ομως οφ τοπικ. Αυριο μεθαυριο εχω σκοπο να γραψω γι αυτο και το συζηταμε εκει καλυτερα.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Αχ τριπάκια μου, καιρό έχεις να ερωτευτείς ... :)

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Αχ τριπάκια μου, καιρό έχεις να ερωτευτείς ... :)
Τοσο ωστε να χασω οραση και οσφρηση ναι, χρονια και ζαμανια. Ειμαι των πιο πρακτικων θεματων...

panos-corfu

New Member
Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις, αλλα για να με βοηθησετε περισσοτερο θα ηθελα για καθε προορισμο που μου προτεινετε να μου γραψετε και 2-3 ξενοδοχεια που μας προτεινετε και ειναι μεσα στο budget μας....

Σας ευχαριστουμε και παλι.

Traveller

Member
Βιεννη να πατε. Το Παρισι δεν ειναι καλος προορισμος για νιοπαντρους. Μπορει να 'ναι ομορφο αλλα η βρωμια του δεν ταιριαζει στη χλιδη που αρμοζει σε ενα γαμηλιο πολης.
Αφηστε το για αλλη φορα...

Να ζησετε!
Προς τους αρχικούς πόστερς...

Για να μην μπερδεύεστε... όπως είναι φυσικό ο καθένας μέσα σε ένα φόρουμ έχει την άποψη του... απλά κάντε μια αναζήτηση στο όνομα που ποστάρει και διαβάστε μερικά από τα μηνύματα του... να είστε σίγουροι ότι θα καταλάβετε πολλά για το γούστο όποιου γράφει...

Το Παρίσι είναι μαζί ίσως με την Βενετία οι ιδανικότεροι προορισμοί για ένα γαμήλιο ταξίδι... ατμοσφαιρική πόλη , υπέροχο φαγητό, απίστευτα ενδιαφέροντα... το μοναδικό του μείον το κόστος... αλλά ταξίδι γάμου πάτε, οφείλετε να κάνετε την υπέρβαση...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα