Γεια σε όλους, με λένε Ιωάννα και είμαι παθιασμένη με τα ταξίδια παρόλο που δεν έχω κάνει πάρα πολλά. Τον Σεπτέμβριο του 2012 παντρεύομαι και σκεφτόμουν για καιρό σε πιο προορισμό να είναι το γαμήλιο ταξίδι μας. Ετσι έστειλα κάποια mail σε ταξιδιωτικά πρακτορεία και κλείσαμε τελικά για Αγιο Δομίνικο (Πούντα Κάνα), στο Melia Caribe Tropical All Inclusive για μία (μόνο) εβδομάδα. Ο συγκεκριμένος προορισμός επιλέχθηκε, γιατί μετά από έναν γάμο, που όλα έχουν περάσει από τα χέρια και το κεφάλι σου, θες απλά να πας να οριζοντιωθείς σε μια εξωτική παραλία και να μην σκέφτεσαι τίποτα. Ετσι με βάση τις τιμές που μας έδωσαν προτιμήσαμε τον Αγιο Δομίνικο. Σύνολο το ταξίδι 3.200 ευρω. Με μία διανυκτέρευση επιπλέον στην Μαδρίτη.
Το μόνο που με προβληματίζει είναι πώς θα είναι ο καιρός τον Σεπτέμβριο και επίσης το γεγονός πως δεν έχω βγει ποτέ εκτός Ευρώπης με αγχώνει λίγο από την άποψη των πρακτικών θεμάτων (αν πιάνει το κινητό, αν χρειάζομαι συνάλλαγμα απο την Ελλάδα και διάφορες τέτοιες λεπτομέριες.
Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε συμβουλή, ή πρόταση από κάποιον που ήδη έχει πάει εκεί.
Επίσης αν κάποιος ξέρει πόσο περίπου κοστίζει το ταξίδι στο νησί Σαόνα;
Το μόνο που με προβληματίζει είναι πώς θα είναι ο καιρός τον Σεπτέμβριο και επίσης το γεγονός πως δεν έχω βγει ποτέ εκτός Ευρώπης με αγχώνει λίγο από την άποψη των πρακτικών θεμάτων (αν πιάνει το κινητό, αν χρειάζομαι συνάλλαγμα απο την Ελλάδα και διάφορες τέτοιες λεπτομέριες.
Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε συμβουλή, ή πρόταση από κάποιον που ήδη έχει πάει εκεί.
Επίσης αν κάποιος ξέρει πόσο περίπου κοστίζει το ταξίδι στο νησί Σαόνα;