• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γαμήλιο ταξίδι στην Καραϊβική. Γνώμες-Εντυπώσεις

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
..αλλα αν θελετε κατι πιο "στην γυρα" και αφου θελετε επαφη με Μεξικο αφου εχετε συγγενεις προτεινω ανεπιφυλακτα Playa Del Carmen. Την περιφημη Riviera Maya...
Στο συγκεκριμενο σημειο στο Μεξικο (Γιουκαταν) περασα ισως τις καλυτερες 2 βδομαδες διακοπων ως τωρα...
Συμφωνω με οσα λεει ο turms και επαυξανω! Υπαρχουν καποια νησακια στην περιοχη οπως το Κοζουμελ που λεει ο turms , αλλα και τα Mujeres και Holbox , αλλα πραγματικα δε σκεφτομαι κατι καλυτερο απο Πλαγια και περιχωρα. Σουπερ εξωτικα με πανεμορφες παραλιες!
Η μερα που περασαμε στο παρκο Xcaret απο μονη της ηταν αρκετη για να μας παρει τα μυαλα..Παρε γευση αν θελεις

Last edited by a moderator:

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
η παραλια κατω απο τα αρχαια της Τουλουμ ειναι απο τις καλυτερες στον κοσμο (ετσι λενε στα περιοδικα) και αν πας λιγο πιο νοτια ειναι πολυ ωραια.
Ακομα θυμαμαι το El Paraiso Beach Club...
και τις cenotes...Πω πω

πληροφοριες μπορεις να παρεις απο το
http://www.playa.info/playa-del-carmen-forum/

εγω απο εκει εμαθα 4-5 πραγαμτα και οργανωσα 5-6 εκδρομες και πηγαμε μονοι μας...ΚΤΕΛαδουμπα και μια χαρα... ΤΖΑΜΠΑ σχεδον εβγαινε
και ειχε και πιο πολυ πλακα γιατι γνωρισα κοσμο στα λεωφορεια

GTS

Member
γιατι να μη με αμφισβητήσεις? τη γνώμη μου είπα, υποκειμενικό είναι αυτό κ γούστα. σε άλλον μπορεί να φαίνεται παράδεισος.υπάρχουν πρωτεύουσες με κλάση, ομορφιά. η συγκεκριμένη δεν έχει τίποτε από όλα αυτά. μετά τo Barbados, Aruba, Antigua, St Thomas και αρκετά άλλα.
Επ, άριστα τα λες αλλά προτιμώ με χίλια St John αντί για St Thomas, άγιοι και οι δυο δε λέω, αλλά καμία σχέση σε περιβάλλον, παραλίες κτλ. Αλλά δε πάει κρουαζιερόπλοιο εκεί και ευτυχώς.

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
St John?
για να το ερευνησω λιγο

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
ααα..αυτο στο US Virgin Islands

ωραιο φαινεται...απο αποψη ασφαλειας τι παιζει;;;

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Αλλά δε πάει κρουαζιερόπλοιο εκεί και ευτυχώς.
μόνο 6 εταιρείες μέτρησα..μεγάλες εννοείται..
St. John, USVI Cruises - Find a Cruise to St. John, USVI
δεν είναι κ St Thomas με τα 12 την ημέρα, σαν αρνητικό ρεκόρ, αλλά κάτι έχει κι αυτό..;)
γούστα είναι αυτά βέβαια..εγώ είπα από αυτά που έχω πάει. St John δεν έχω πάει και φυσικά respect στη γνώμη σου. το St Thomas μου άρεσε πάρα πολύ παρόλη την πολυκοσμία. τα 12 εξάλλου μαζεμένα για μένα θα ήταν χαρά..:haha:

GTS

Member
μόνο 6 εταιρείες μέτρησα..μεγάλες εννοείται..
St. John, USVI Cruises - Find a Cruise to St. John, USVI
δεν είναι κ St Thomas με τα 12 την ημέρα, σαν αρνητικό ρεκόρ, αλλά κάτι έχει κι αυτό..;)
γούστα είναι αυτά βέβαια..εγώ είπα από αυτά που έχω πάει. St John δεν έχω πάει και φυσικά respect στη γνώμη σου. το St Thomas μου άρεσε πάρα πολύ παρόλη την πολυκοσμία. τα 12 εξάλλου μαζεμένα για μένα θα ήταν χαρά..:haha:
Έλα ρε...καλά απεργία έκαναν και δεν τους είδα? Μήπως δεν αγκυροβολούν ρε μαέστρο στο νησί αλλά στον Αη Θωμά και μετά τους φέρνουν με καραβάκια στον Αη Γιάννη?

Τι respect στη γνώμη μου, είσαι ο πλέον ειδικός στο φόρουμ (και) στη Καραϊβική. Εκτιμώ ιδιαιτέρως δε την άποψή σου για Barbados. Αλλά δεν έχεις πάει Tobago που το έχω βάλει στο μάτι χρόνια τώρα...

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
1. Έλα ρε...καλά απεργία έκαναν και δεν τους είδα? Μήπως δεν αγκυροβολούν ρε μαέστρο στο νησί αλλά στον Αη Θωμά και μετά τους φέρνουν με καραβάκια στον Αη Γιάννη?

2.Τι respect στη γνώμη μου, είσαι ο πλέον ειδικός στο φόρουμ (και) στη Καραϊβική. Εκτιμώ ιδιαιτέρως δε την άποψή σου για Barbados.
3.Αλλά δεν έχεις πάει Tobago που το έχω βάλει στο μάτι χρόνια τώρα...
1. μπορεί κ να ετυχε, ξέρω γω?..

Cruise ships cannot dock in St. John. If your ship calls at St. John, you'll be anchored and tendered ashore to the National Park dock.
St. John USVI

2. σιγά τον ειδικό..εγώ πρώτα επιλέγω πλοίο κ μετά όλα τα άλλα. κι ας έχω πάει 10 φορές στα λιμάνια που πάει..πρώτα το πλοίο..:haha::haha:
3. στα υπόψη...;)
Scarborough Cruises

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
το θεμα στην Καραιβικη ειναι να εισαι safe
απο εκει και επειτα....

Επόμενο Ταξίδι
Κάπου μακριά
Ταξίδι-Όνειρο
Λος Ρόκες
Καλημέρα στους ειδικούς επί της Καραϊβικής και από εμένα. Για να μην ανοίξω καινούριο θέμα, υποβάλω εδώ εκτός από τα σέβη μου και την ερώτησή μου.
Θα ήθελα να συνδυάσω τον προσεχή Δεκέμβρη μια εβδομαδιαία κρουαζιέρα στην Καραϊβική (ανατολική κατά προτίμηση) με μία εβδομαδιαία διαμονή σε κάποιο νησί. Από το δικό μου ψάξιμο, βρίσκω 2 επιλογές:
1. Κουαζιέρα Costa Cruises που αναχωρεί από Δομήνικο (Λα Ρομάνα) οπότε θα μπορούσα να μείνω μία εβδομάδα μετά εκεί.
2. Κρουαζιέρα από Φλόριντα και μετά κρουαζιέρα cruise and stay στο Γκραν Μπαχάμα με discovery cruises.

Υπάρχει καμία άλλη εναλλακτική πρόταση από τους εμπειρότερους? Υπάρχει κρουαζιέρα που να μην ξεκινάει από Φλόριντα αλλά από κάποιο νησί (εκτός Silversea & Star Clippers γιατί δεν βγαίνουμε οικονομικά) ώστε να παρατείνουμε τη διαμονή μας εκεί?
Φτηνές πτήσεις από Φλόριντα ή καράβι για κάποιο νησί (πχ Μπαχάμες) υπάρχουν?΄Ξέρω οτι για όλα υπάρχουν λύσεις, αλλά ποντάρω στις γνώσεις σας με δεδομένο ότι το μπάτζετ δεν είναι και απεριόριστο.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh