• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γαμήλιο ταξίδι στην Καραϊβική. Γνώμες-Εντυπώσεις

varioAthens

Member
Απόσταση Καραϊβική-Μεξικό? Πολύ γενική ερώτηση μιας και η πρώτη αποτελείται από πάρα πολλά νησιά και η 2η είναι μία τεράστια χώρα... βασικά, που μένουν οι συγγενείς?
Συγκεκριμένα για Καραϊβική, έχω πάει Δομήνικο τέλος Ιουνίου και έχω να πάω τα καλύτερα...Ζέστη, λίγες βροχές το απόγευμα που ήταν και πολύ ευπρόσδεκτες κιόλας για να δροσιστούμε, τέλειες θάλασσες, κοκτέϊκς, μουσική... θα είναι όμως κρίμα να περιοριστείτε μόνο μέσα στο ξενοδοχείο... η ενδοχώρα είναι υπέροχη!
Μιας και το ταξίδι θα το κάνετε σε 1/5 μήνα μάλλον θα πρέπει να απευθυνθείτε σε πρακτορείο...

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Εννοειται πως πρεπει να βρουνε πρακτορειο...φανταζομαι τα αεροπορικα για να κλεισουν μονοι τους θα ειναι στο .."διαστημα"
Αυτο με τους συγγενεις στο Μεξικο δεν ειναι κακο.Σαφεστατα δεν μπορουν να γυρισουν ολη τη χωρα ,αλλα με συνδυασμο της βοηθειας πρακτορειο+συγγενων μπορουν να βγαλουν ενα προγραμμα για καποια μερη της χωρας.
Αρκει οι συγγενεις σας να μη μενουν σε κανενα απομονωμενο χωριο ..στην ακρη του πουθενα:haha:

varioAthens

Member
Και βέβαια θα μπορούσαν να μην πάνε καθόλου Καραϊβική και να συνδυάσουν την επίσκεψη στους συγγενείς με Γιουκατάν (αααχχχχ!!! :()

kostasbmw

Member
αν εχεις συγγενεις στο μεξικο ξεχνα τη καραιβικη (προσωπικη αποψη)

αν μενουν προς (μοντερευ)τη πλευρα του τεξας θα ηταν τελειο γιατι μια βολτα για μια γευση μοσχαρισιας μπριζολας (coprus cristi ) παραλιες ατελειωτες και καθαροτατες.
αν μενουν απο την αλλη πλευρα μια βολτα θα σου δωσει την ευκαρια να δεις γουαδαλαχαρα ακαπουλκο και αλλα.

αν καταφερεις και κανεις ενα μινι γυρο θα ειναι ο τελειος συνδυασμος.

παραλιες δεν το συζηταμε εχει φανταστικες.

σε παρακαλω μην κανεις τιποτα αλλο μη φυγεις απο μεξικο

πες μου που μενουν οι δικοι σου και θα με θυμηθεις στο γυρισμο.
εχω παει 3 φορες και θελω και αλλες

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Κι εγώ προς το Μεξικό κλίνω. Θα έμενα στο Γιουκατάν για μπάνια, αφού θέλετε τεμπελιά και μπορείτε να κάνετε ημερήσιες ή και 1-2 διανυκτερεύσεις εκτός για αρχαία, καταρράκτες κλπ κλπ. Όπου κι αν μένουν οι συγγενείς σας, με εσωτερική πτήση πάτε άνετα.

zeovani

Member
αν εχεις συγγενεις στο μεξικο ξεχνα τη καραιβικη (προσωπικη αποψη)

αν μενουν προς (μοντερευ)τη πλευρα του τεξας θα ηταν τελειο γιατι μια βολτα για μια γευση μοσχαρισιας μπριζολας (coprus cristi ) παραλιες ατελειωτες και καθαροτατες.
αν μενουν απο την αλλη πλευρα μια βολτα θα σου δωσει την ευκαρια να δεις γουαδαλαχαρα ακαπουλκο και αλλα.

αν καταφερεις και κανεις ενα μινι γυρο θα ειναι ο τελειος συνδυασμος.

παραλιες δεν το συζηταμε εχει φανταστικες.

σε παρακαλω μην κανεις τιποτα αλλο μη φυγεις απο μεξικο

πες μου που μενουν οι δικοι σου και θα με θυμηθεις στο γυρισμο.
εχω παει 3 φορες και θελω και αλλες
Μένουν στην Τολούκα και όπως είδα στο χάρτη είναι κοντά στο Μοντερέι που ανέφερες καλέ μου φίλε... Θα πάω σίγουρα εκεί αλλά δεν είναι ξενέρωμα να πάω μόνο εκεί και όχι και κάπου αλλού?

Πόση ώρα είναι από εκεί τα νησάκια της Καραϊβικής? :D

varioAthens

Member
Μένουν στην Τολούκα και όπως είδα στο χάρτη είναι κοντά στο Μοντερέι που ανέφερες καλέ μου φίλε... Θα πάω σίγουρα εκεί αλλά δεν είναι ξενέρωμα να πάω μόνο εκεί και όχι και κάπου αλλού?

Πόση ώρα είναι από εκεί τα νησάκια της Καραϊβικής? :D
Άντε πάλι! :rolleyes: Δεν είναι όλα μαζεμένα σε ένα σημείο!!! Ποιο σε ενδιαφέρει?

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Φανταζομαι σου εχει κολλησει η Καραιβικη ασχημα εε...και οχι αδικα βεβαια.
Για να σου λενε ομως τα παιδια επιμονα για Μεξικο σημαινει οτι αξιζει.Δε θυμαμαι.. για ποσο ειπατε οτι θα πατε ?Αν ειναι 15 μερες για παραδειγμα ..κουτσοβγαινει μια βδομαδα σε ενα Καραιβονησι και μια στο Μεξικο.

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Βασικά περιμένω προτάσεις... Και φυσικά εάν η εποχή ενδείκνυται για αυτή τα μέρη (εννοώ πως δεν θα φάω το κρύο της αρκούδας!!!)
Σου ευχομαι να ζήσετε και να ευτυχίσετε ...

Γιατί εχω την αισθηση πως ,ότι και να σου γραφουν για να σε βοηθησουν εσυ εχεις κολλησει ;
Το Μεξικό συνδυαζει τα παντα , και εξωτικες διακοπες και επισκεψη στους συγγενεις .
Ο Αγιος Δομινικος που σου προτειναν το περασες ντουκου .....
Κρυο και ειδικά της αρκουδας δεν κανει τον Ιουνιο στη Καραιβική .
Κανε το κοπο και διαβασε τις ιστοριες και τις απειρες πληροφοριες που εχουν γραφτει στο φορουμ για καραιβικη και Μεξικο και ότι απορια σου μεινει εδω ειμαστε να βοηθησουμε .....

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα