Γαμήλιο ταξίδι Οκτώβριο?

evaggeliamix

Member
Μηνύματα
5
Likes
0
Καλά, το βίντεο είναι από μια εκδρομή μόνο στα νότια του νησιού. Έχει και καταρράχτες για εκδρομή και ζιπλάιν στη ζούγκλα και σνόρκελ τουρς και διάφορα άλλα. Εδώ είναι ένα άλλο βίντεο από μια πανέμορφη περιοχή στο βορά:
Τελικά, μετά απο μέρες έρευνας και διαφωνιών έπεισα τον άντρα μου και κλείνουμε για Αγ.Δομίνικο την επόμενη εβδομάδα,έχετε να μου προτείνετε κάποιο ξενοδοχείο και σε ποιές περιοχές να κινηθουμέ?Απο ότι έψαξα στο ινερνετ όλα τα ξενοδοχεία είναι ευρωπαικού στύλ Α/Ι ,κάτι που με χαλάει γιατί δε θέλω να κλειστώ σε ένα ξενοδοχείο.Έχετε να μου προτείνετε κάτι και σε ποιες περιοχές να κινηθώ?Έχουμε στη διάθεση μας 10 νύχτες.Είναι καλά?
pleaseee βοήθεια γιατί δεν έχω χρόνο...Πετάωω!!!
 

go2dbeach

Member
Μηνύματα
6.004
Likes
9.683
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Αν είχες και περισσότερες μέρες θα ήταν ακόμα καλύτερα, αλλά και 10 είναι αρκετά για να πάρεις καλή γεύση από το νησί. Καλό θα ήταν βέβαια να μείνετε σε μια περιοχή και αυτή που είναι η καλύτερη είναι η χερσόνησος Σαμανα΄. Το 2ο βίντεο που έχω ποστάρει είναι από κει και είναι από μια εκδρομή στην παραλία El Rincon.
Πίστεψέ με, τα βίντεό μου δε δείχνουν ούτε στο μισό το πόσο υπέροχο είναι το νησί.

Η χερσόνησος είναι σούπερ για γαμήλιο ταξίδι, υπέροχη φύση και δραστηριότητες από απλό αραλίκι στην αιώρα σου, εκδρομές σε καταράχτες με γαιδουράκια ή άλογα, ζιπλάιν σε γκρεμούς και ζούγκλες, εξερεύνηση με Atv σε διπλανές παραλίες, εκδρομές στο νησί του Bacardi, μαγικές βραδιές salsa και merengue, ψαροφαγια στο pueblo de Pescadores. Σταματάω να μιλάω :D..

Ξενοδοχείο δεν έχω να προτείνω αλλά δεν είναι όλα All inclusive, υπάρχουν πολλά ντόπια που όμως δεν τα βρίσκεις στο νετ. Το LasTerrenas είναι ιδανικό για διαμονή, δεν υπάρχει περίπτωση να μείνεις κλεισμένη στο ξενοδοχείο και έχει αρκετά ξενοδοχεία κατά μήκος της παραλιακής και για όλα τα βαλάντια. Ρίξε μια ματιά στο booking.com
[url]http://www.booking.com/searchresults.el.html?;label=bookings-name-N4XkV_yXwXOdm_jUNACnVAS20040338646%3Apl%3Ata%3Ap1%3Ap2260.000%3Aac%3Aap1t1%3Aneg;sid=d1dd11e847e0a156f9398273a469c2c5;dcid=1;city=-3358902;inac=1&&&&aid=368035[/URL]
Αν πετάτε στο αεροδρόμιο LasAmericas μπορείτε να μείνετε το πρώτο και το τελευταίο βράδυ στο Σάντο Ντομίνγκο.

Y.Γ.Με μια δεκαετία να με χωρίζει πλέον από εκείνο το ταξίδι, πιθανόν να πρέπει να σταματήσω να ανακατεύομαι όταν ρωτάει κάποιος :rolleyes-80:..Ο λόγος που συνεχίζω να απαντάω είναι οτι (ευτυχώς) η περιοχή έχει αλλάξει ελάχιστα δέκα χρόνια μετά και (δυστυχώς) κάποιοι που πήγαν πιο πρόσφατα δεν πολυσυμμετέχουν.
 
Last edited:

giannoula

Member
Μηνύματα
1.299
Likes
2.430
Επόμενο Ταξίδι
who knows???
χωρίς να είναι τίποτα το ιδιαίτερο το ξενοδοχείο είναι πάνω στην παραλία Boca Chica είναι οικονομικό, έχει άπειρα restaurants bars κλπ γύρω του πολύ ωραία παραλία, δίπλα σε πολλά αξιοθέατα και σχετικά κοντά στη χερσόνησο Σαμάνα αλλά και περίπου 1 ώρα από το Σάντο Ντομίγκο αν πετάς από κει http://www.hotelzapata.com/
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.559
Μηνύματα
901.268
Μέλη
39.293
Νεότερο μέλος
Chrysigold

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom