• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

ΗΠΑ Γαμήλιο Χριστούγεννα New York 24/12 - 5/1

rouvasi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φρανκφούρτη
Καλημέρα και καλώς σας βρήκα !

Διαβάζω το forum εδώ και μερικές ημέρες,έχω βρει πραγματικά πολλές πληροφορίες !

Ονομάζομαι Γιάννης και μέχρι στιγμής έχω ταξιδέψει σε: Ελβετία, Αγγλία, Ολλανδία.
Ετοιμαζόμαστε για γαμήλιο ταξίδι Νέα Υόρκη, 12 ημέρες 24/12 με επιστροφή 5/1.

Βλέπω την προσφορά της Delta Airlines στις συγκεκριμένες ημερομηνίες που έχει κατευθείαν πτήση Ελ. Βενιζέλος - JFK - Ελ. Βενιζέλος περίπου στα 1000E και τα δύο εισιτήρια, είναι καλή προσφορά ή να περιμένω μήπως βγει κάποια εορταστική προσφορά?

Επίσης σκέφτομαι για αυτό:
Best Western Plaza Hotel
Long Island City Hotel | Best Western Plaza Hotel | Long Island City, New York

που είναι αρκετά οικονομικό περίπου 1700 USD οι 12 διανυκτερεύσεις.

Οποιαδήποτε πληροφορία είναι ευπρόσδεκτη

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Γεια σου Γιάννη, καλώς ήρθες στην παρέα μας.

1000 ευρώ τα 2 εισητήρια αλέ ρετούρ για ΝΥ μέσα στην καρδιά των Χριστουγέννων; αστειεύεσαι; ψώνισέ τα χτες!! :D

Το ξενοδοχείο αυτό είναι στο Queens, δεν είναι στο Manhattan, είναι βέβαια ακριβώς απέναντι, αλλά αν θες τη γνώμη μου σαφώς καλύτερα να μείνεις στο Manhattan. Δες το χάρτη για να καταλάβεις πού ακριβώς είναι το χοτέλ αυτό:

[gmap]<iframe width="425" height="350" frameborder="0" scrolling="no" marginheight="0" marginwidth="0" src="http://maps.google.com/maps?f=q&amp;source=s_q&amp;hl=en&amp;geocode=&amp;q=3934+21st+Street,+++Long+Island+City,+New+York,+11101-6122,+US+&amp;ie=UTF8&amp;ll=40.759871,-73.967342&amp;spn=0.045509,0.072956&amp;z=13&amp;output=embed"></iframe><br /><small><a href="http://maps.google.com/maps?f=q&amp;source=embed&amp;hl=en&amp;geocode=&amp;q=3934+21st+Street,+++Long+Island+City,+New+York,+11101-6122,+US+&amp;ie=UTF8&amp;ll=40.759871,-73.967342&amp;spn=0.045509,0.072956&amp;z=13" style="color:#0000FF;text-align:left">View Larger Map</a></small>[/gmap]

GTS

Member
Καλημέρα και καλώς σας βρήκα !

Διαβάζω το forum εδώ και μερικές ημέρες,έχω βρει πραγματικά πολλές πληροφορίες !

Ονομάζομαι Γιάννης και μέχρι στιγμής έχω ταξιδέψει σε: Ελβετία, Αγγλία, Ολλανδία.
Ετοιμαζόμαστε για γαμήλιο ταξίδι Νέα Υόρκη, 12 ημέρες 24/12 με επιστροφή 5/1.

Βλέπω την προσφορά της Delta Airlines στις συγκεκριμένες ημερομηνίες που έχει κατευθείαν πτήση Ελ. Βενιζέλος - JFK - Ελ. Βενιζέλος περίπου στα 1000E και τα δύο εισιτήρια, είναι καλή προσφορά ή να περιμένω μήπως βγει κάποια εορταστική προσφορά?

Επίσης σκέφτομαι για αυτό:
Best Western Plaza Hotel
Long Island City Hotel | Best Western Plaza Hotel | Long Island City, New York

που είναι αρκετά οικονομικό περίπου 1700 USD οι 12 διανυκτερεύσεις.

Οποιαδήποτε πληροφορία είναι ευπρόσδεκτη
Εγώ βλέπω τα εισιτήρια με 415 ευρώ με Delta. Ψάξτο καλύτερα.

Για το ξενοδοχείο θα σου απαντήσουν οι ειδικοί επί της ΝΥ, αλλά εγώ θα έμενα Manhattan...το Long Island δεν έχω ιδέα που είναι (σόρρυ γκάις!!) αλλά δε νομίζω να είναι στο Manhattan...

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Εγώ βλέπω τα εισιτήρια με 415 ευρώ με Delta. Ψάξτο καλύτερα.
για απευθείας μίλησε. 100Ε παραπάνω για να αποφύγεις 10 ώρες stopover κι όταν είσαι σε γαμήλιο αξίζουν..
τι έγινε ενδιαφέρουσες τιμές η Delta σήμερα..να αγνοήσω τα σχόλια και να μπω πάλι στο 767 της? πειρασμός οι τιμές της.568 για ΜΙΑ στις γιορτές λέει...

GTS

Member
για απευθείας μίλησε. 100Ε παραπάνω για να αποφύγεις 10 ώρες stopover κι όταν είσαι σε γαμήλιο αξίζουν..
τι έγινε ενδιαφέρουσες τιμές η Delta σήμερα..να αγνοήσω τα σχόλια και να μπω πάλι στο 767 της? πειρασμός οι τιμές της.568 για ΜΙΑ στις γιορτές λέει...
Αγαπητέ μου, οι ώρες στο αεροπλάνο, οι στάσεις και τα πολλαπλά check-in αποτελούν για κάποιους από εμάς μυσταγωγία....πού να καταλάβει όμως ένας λάτρης της σκουριάς και βρώμας του καταστρώματος ενός πλοίου της γραμμής! (αμ αυτοί οι κιτς καναπέδες με τις θείτσες...)

Δε μπορείς κι εσύ να μας καταλάβεις, την ώρα που χαζεύουμε κόσμο και καταστήματα στο αεροδρόμιο ή βγαίνουμε για ολιγόωρη βόλτα σε μία πόλη....

Για το ερώτημα του φίλου τώρα, ο φίλος ίσως ψάχνει τη φτηνότερη λύση αλλιώς δε θα έψαχνε ξενοδοχείο στο Long Island....καλύτερα για μένα τα χρήματα μίας πτήσης (2χ100 ευρώ περίπου, δηλ. 280$) να τα φάει σε ένα γκουρμέ γεύμα παρά για να είναι "πιο άνετος" σε μία πτήση....αλλά αυτός αποφασίζει, κουμάντο στη τσέπη του κάνει φυσικά μόνο αυτός (ή η γυναίκα του!), εμείς απλά του υποδεικνύουμε ότι υπάρχουν και φτηνότερα...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.000
Μέλη
39.711
Νεότερο μέλος
vasia123

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα