πουθενά δεν μπορεί να πάει κάποιο μελος ιγκόγνιτο.όλα βγαίνουν στη φόρα. ήταν ένα καλά κρυμμένο μυστικό το Sindbad..
Hotel Sindbad Hammamet
Ωραίο φαίνεται! Και πόσο αν επιτρέπετε;
πουθενά δεν μπορεί να πάει κάποιο μελος ιγκόγνιτο.όλα βγαίνουν στη φόρα. ήταν ένα καλά κρυμμένο μυστικό το Sindbad..
Hotel Sindbad Hammamet
Aυτό που είπες για τα κλουβιά είναι πολύ σημαντικό... για εξήγησε το μας σε παρακαλώ γιατί μου φαίνεται πολύ καλή ιδέα για δώρο... για μαντήλες δεν ενδιαφέρομαι αλλά για τα κλουβιά... δώσε πληροφορίες...απο την άλλη εγω τρελαίνομαι για τα τυνισιακά κλουβιά και πολύχρωμες μαντίλες (οι τελευταίες που πήρα απο Κωνσταντινούπολη είχαν μεγάλη επιτυχία)! Παρεπιπτώντος το ταξιδιωτικό που γύρευα μάλλον δεν υφίσταται πια..καμιά έχετε καλη πρόταση :roll:;
Εννοει κατι τεοιο η κοπελα. Νομιζω οτι ειναι πολυ καλη ιδεα να στειλεις ενα τετοιο κλουβι στην αγαπημενη σου με ενα ζευγαρι lovebird. Lovebird - Wikipedia, the free encyclopediaAυτό που είπες για τα κλουβιά είναι πολύ σημαντικό... για εξήγησε το μας σε παρακαλώ γιατί μου φαίνεται πολύ καλή ιδέα για δώρο... για μαντήλες δεν ενδιαφέρομαι αλλά για τα κλουβιά... δώσε πληροφορίες...
Eγώ παλι άλλο κατάλαβα ..Εννοει κατι τεοιο η κοπελα. Νομιζω οτι ειναι πολυ καλη ιδεα να στειλεις ενα τετοιο κλουβι στην αγαπημενη σου με ενα ζευγαρι lovebird. Lovebird - Wikipedia, the free encyclopedia
Θα εκτιμησει πολυ τη συμβολικη σημασια της κινησης.
ΥΓ. Αν κολησεις στην ευρεση των lovebirds μπορεις να τα αντικαταστησεις με καμια καρδερινα...
Ασε Ρενατα! Το κλουβι αυτο δεν χωραει τις τρελλες, ουτε τους τρελλους ουτε την τρελλα....Eγώ παλι άλλο κατάλαβα ..
το κλουβί με τις τρελλές ..
δεν ξέρω τι να πώ έχω μπερδευτεί!!