Καλησπέρα σε όλη την τρελοπαρέα.
Ψάχνωντας να κλείσω γαμήλιο ταξίδι έπεσα τυχαία στο site και έπαθα πλάκα.
Πόσο συμαντικό μπορεί να είναι για κάποιον που ψάχνει να βρει το ιδανικό ταξίδι σε τελείος άγνωστα μέρη να έχει μαρτυρίες από ανθρώπους που ήδη έχουν πάει εκεί και όχι ξερές πληροφορίες τύπου wikipedia.
Για να μην τα πολυλογό,κουράσω και δεν διαβάσει κανείς την συνέχεια του μηνυματός μου περνάω στο ψητό.
Παντρεύομαι τέλη Οκτωβρίου και ψάχνω το ιδανικό μέρος για το γαμήλιο ταξίδι.
Αποφάσισα οτι θέλω να πάω κάπου που να είναι καλοκαίρι και να έχει θάλασσα.
Το μπάτζετ που είναι και το συμαντικότερο το έχω ορίσει στο δυχίλιαρο σαν σύνολο οχι ατομικά.Φυσικά αν βρω κάτι που να με ενθουσιάσει μπορώ να ανέβω λίγο ακόμη.
Βάζω ενικό γιατί το έχω αναλάβει εξ'ολοκλήρου εγώ.
Αν ανακατευτεί η γυναίκα βλέπω να πηγαίνουμε κάπου στην Ελλάδα και τέτοιο μήνα δεν είσαι για πουθενά.
Τι θα μου προτείνετε εσείς που έχετε γυρισεί και όλο τον κόσμο;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ψάχνωντας να κλείσω γαμήλιο ταξίδι έπεσα τυχαία στο site και έπαθα πλάκα.
Πόσο συμαντικό μπορεί να είναι για κάποιον που ψάχνει να βρει το ιδανικό ταξίδι σε τελείος άγνωστα μέρη να έχει μαρτυρίες από ανθρώπους που ήδη έχουν πάει εκεί και όχι ξερές πληροφορίες τύπου wikipedia.
Για να μην τα πολυλογό,κουράσω και δεν διαβάσει κανείς την συνέχεια του μηνυματός μου περνάω στο ψητό.
Παντρεύομαι τέλη Οκτωβρίου και ψάχνω το ιδανικό μέρος για το γαμήλιο ταξίδι.
Αποφάσισα οτι θέλω να πάω κάπου που να είναι καλοκαίρι και να έχει θάλασσα.
Το μπάτζετ που είναι και το συμαντικότερο το έχω ορίσει στο δυχίλιαρο σαν σύνολο οχι ατομικά.Φυσικά αν βρω κάτι που να με ενθουσιάσει μπορώ να ανέβω λίγο ακόμη.
Βάζω ενικό γιατί το έχω αναλάβει εξ'ολοκλήρου εγώ.
Αν ανακατευτεί η γυναίκα βλέπω να πηγαίνουμε κάπου στην Ελλάδα και τέτοιο μήνα δεν είσαι για πουθενά.
Τι θα μου προτείνετε εσείς που έχετε γυρισεί και όλο τον κόσμο;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.