• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γαμήλιο Ταξίδι - Κρουαζιέρα στην Καραϊβική

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
έχω καταλήξει στο περίπου σε αυτές που ανέφερα αλλά κάθε πρόταση είναι ευπρόσδεκτη φυσικά , αφού και εγώ προσέθεσα χθές και μία τέταρτη .. Eastern Caribbean Cruise with M/S Ruby Princess on 04/12/2011 (R138). ΄΄Οπως καταλάβατε όλα είναι υπό συζήτηση ακόμα.
:haha::haha:
τώρα μάλιστα. δώσε όμως και κανένα στοιχείο παραπάνω.
για >30+ησυχία:
Cruises on ms Eurodam, a Holland America Line cruise ship
για γερμανομαθείς τα είπαμε αλλού..
για <30 και free style:
https://seaweb.it.ncl.com/sw/InitGu...Id=A05022C000001301C6D6D5700000188&r=consumer
αν μείνεις στη Celebrity πήγαινε για Eclipse.
εξαίρετη επιλογή η Princess. πολύ φαν, πολύ φασαρία, χαμηλός μέσος όρος ηλικίας. δεν είναι κ Disney, αλλά εχει κ πολλά παιδιά.

marianino

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οποιοδήποτε!!
θα σου εξηγήσω τι ακριβώς ψάχνω. Αναχώρηση απο Θεσσαλονίκη 28/11 για Νεα Υορκη , διανυκτεύερευση 3 βράδια , 01/12 αναχώρηση ή για Μαιάμι ή για Πουέρτο ρίκο ( αναλόγως με το λιμάνι της αναχώρησης ) και διανυκτέρευση τόσα βράδια όσα 2 με 3 βράδια αναλόγως με την ημερομηνία της αναχώρησης, μια επταήμερη κρουαζιέρα ή στην ανατολική ή στην νότια Καραιβική , ( με ενδιαφέρει να περάσω καλά στο πλοίο μίας και είμαι 28 χρονών και να δώ πανέμορφα νησάκια που θα έχουν κάτι να μου πούν ) ,επιστροφή και διανυκτέρευση στο λιμάνι αναχώρησης , και επιστροφή στην Θεσσαλονίκη πάλι απο Νεά Υόρκη γιατί συμφέρει οικονομικά με τα σημερινά δεδομένα. Ελπίζω να βοήθησα λιγάκι..α μπάτζετ είναι περίπου 2500-3000 το άτομο .. Επίσης οι μέρες διανυκτέρευσης στην ΝΥ και στο λιμάνι αναχώρησης μπορούν και να αυξηθούν λιγάκι..1 με 2 μέρες

marianino

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οποιοδήποτε!!
μάλλον καταλήγω στο Μαιάμι γιατί νομίζω οτι θα έχω περισσότερα να δώ και να κάνω. τώρα όσο για την κρουαζιέρα με λιμάνι αναχώρησης το Μαιάμι έχω τις εξής δύο 1. oasis of the seas και 2. ruby princess.. και τα δύο κάνουν 7 μέρες ανατολική Καραίβική απλά το ruby έχει +1 λιμάνι.. μία βοήθεια σε αυτό ???

mariagl

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
Θεωρω το ruby καλυτερη επιλογη για να μην φας δυο συνεχομενες μερες στην θαλασσα.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Θεωρω το ruby καλυτερη επιλογη για να μην φας δυο συνεχομενες μερες στην θαλασσα.
μα γι αυτό πας...κλείσε με στο Oasis κανενα εξαμηνο αν γινεται..:haha:
άλλο πράγμα. θα τις χρειαστείς τις 2 μέρες στη θάλασσα για να απολαύσεις το πλοίο, δηλ. αυτά που έχεις πληρώσει.αν είσαι κάθε μέρα έξω πότε θα πας στις πισίνες, στα σπα, να δοκιμάσεις διαφορετικά εστιατόρια κλπ.
τέλος πάντων είναι προσωπικά τα γούστα. όσο πιο αντικειμενικά γίνεται, τα δρομολόγια από Πουέρτο Ρίκο είναι πιο ενδιαφέροντα αλλά το Μαιάμι ασύγκριτα καλύτερο.
Η Princess έχει νεανικό κοινό, πολύ φαν,φαγητό σχετικά καλό και μ' αρέσει σαν εταιρεία. κοστιζει κ κάτι παραπάνω βέβαια. το Princess Cays είναι μαυρα χάλια. αλλά σε λεπτομέρειες μπαίνουμε αργότερα αν θέλεις κ αφού επιλέξεις κρουαζιέρα.

marianino

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οποιοδήποτε!!
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες , όταν επιλέξω θα επανέλθω για πληροφορίες πιο σχετικές ....

marianino

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οποιοδήποτε!!
Λοιπόν επέστρεψα και εγώ , έκλεισα τα αεροπορικά κυριολεκτικά τελευταία στιγμή.Alitalia 28/11 - 12/12 Θεσ/νίκη-Νεα Υόρκη (newark) 706 δύο άτομα!! τέλεια... οπότε σιγά σιγά ξεκινάνε και οι απορίες μου.Πρωτη και καλύτερη αφορά την κρουαζιέρα.Έχω επιλέξει την adventure of the seas 4-11/12 απο san juan. Έκανα μια προκράτηση στο seascanner ..έχει κάνει κανείς κράτηση απο αυτήν την σελίδα? Γιατί ή τιμή είναι πίο φτηνή απο ότι απο την σελίδα της royal carribian (είναι λογικό?)
Σκεφτόμου να κλείσω 8 κατάστρωμα καμπίνα 8258...όποιος έχει άποψη ας μου την εκφράσει παρακαλώ..επίσης στο site μου λέει οτι πρέπει να διαλέξω την ώρα του φαγητού.. δηλαδή αν εγώ διαλέξω το Late (approx. 20:30 h) θα πηγαίνω για φαγητό αυτήν την ώρα κάθε μέρα?

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
1. Έκανα μια προκράτηση στο seascanner ..έχει κάνει κανείς κράτηση απο αυτήν την σελίδα? Γιατί ή τιμή είναι πίο φτηνή απο ότι απο την σελίδα της royal carribian (είναι λογικό?)
2. Σκεφτόμου να κλείσω 8 κατάστρωμα καμπίνα 8258...όποιος έχει άποψη ας μου την εκφράσει παρακαλώ..
3. επαν εγώ διαλέξω το Late (approx. 20:30 h) θα πηγαίνω για φαγητό αυτήν την ώρα κάθε μέρα?
1. όπως κάθε πράκτορας μπορεί να σου εξασφαλίσει καλύτερη τιμή από το σαιτ. δεν ρωτάς όμως ελληνικό πρακτορείο/ γιατί αν κάτι στραβώσει πού θα απευθυνθείς? εκτός αν μιλάς για τεράστιες διαφορές.
2.μια χαρά καμπίνα, είδα το deck plan. κοντά στα ασανσερ..προχώρα.
3. ακριβώς. στο σελφ σερβις εννοείται πας ότι ώρα θες. το αρνητικό των 20.30 είναι ότι τελειώνεις αργά δηλ. 21.30-22.00. εξαρτάται τι τυποι είστε. αν είστε βραδυνοί σας ταιριάζει, αλλιώς σκεφτείτε το νωρίτερο, καθόλου κακή ιδέα όταν γυρνάς από τα νησιά πεινασμένος..

marianino

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οποιοδήποτε!!
Η διαφορά είναι περίπου 300ε στα δύο άτομα έχεις να προτίνεις κάποιο πρακτορείο που να γνωρίζει απο κρουαζιέρες? Αν κλείσουμε απο πρακτορείο τα εισητήρια τα παραλαβάνουμε μόνο με mail ή και με ταχυδρομείο?

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Η διαφορά είναι περίπου 300ε στα δύο άτομα έχεις να προτίνεις κάποιο πρακτορείο που να γνωρίζει απο κρουαζιέρες? Αν κλείσουμε απο πρακτορείο τα εισητήρια τα παραλαβάνουμε μόνο με mail ή και με ταχυδρομείο?
αν και δεν θα ήθελα να προτεινω κατι συγκεκριμμένο, ξεκίνα από τον αντιπρόσωπο της εταιρείας εδώ που σίγουρα ξέρουν πάρα πολύ καλά το αντικείμενο.
με ταχυδρομείο συνήθως.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.657
Μέλη
39.408
Νεότερο μέλος
Annie A

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα