Καλησπέρα! Οργανώνουμε το γάμο μας και παράλληλα σκεφτόμαστε και το γαμήλιο ταξίδι, περίπου 8 μέρες, τέλη Αυγούστου/αρχές Σεπτέμβρη. Μιλάμε λοιπόν για Φλωρεντία - Βενετία (με 2 μονοήμερες εκδρομές): Βενετία 3 μέρες, Βερόνα 1, Φλωρεντία 1, Σαν Τζιμινιάνο/ Σιένα 1, ξανά Φλωρεντία 2 νύχτες και επιστροφή.Το πρόβλημα είναι όμως το εξής:
Ο γαμπρός δεν έχει πάει ποτέ στο εξωτερικό και νιώθει ανασφάλεια να το οργανώσουμε μόνοι μας. Επιπλέον, υπολογίζοντας με χαρτί και με μολύβι τα μεταφορικά και τις μισές διανυκτερεύσεις φτάνουμε στα ίδια χρήματα με αυτά ενός οργανωμένου γκρουπ.
ΟΜΩΣ τα ομαδικά ταξίδια που βρίσκουμε περιλαμβάνουν ένα ανελέητο πήγαινε-έλα, χωρίς καμία ελεύθερη μέρα (και δεν το θέλω αυτό για το γαμήλιό μου).
Όσοι έχετε πάει τί μας συμβουλεύετε;
Έχω απογοητευτεί τόσο που δε θέλω να πάω πουθενά.....
Ο γαμπρός δεν έχει πάει ποτέ στο εξωτερικό και νιώθει ανασφάλεια να το οργανώσουμε μόνοι μας. Επιπλέον, υπολογίζοντας με χαρτί και με μολύβι τα μεταφορικά και τις μισές διανυκτερεύσεις φτάνουμε στα ίδια χρήματα με αυτά ενός οργανωμένου γκρουπ.
ΟΜΩΣ τα ομαδικά ταξίδια που βρίσκουμε περιλαμβάνουν ένα ανελέητο πήγαινε-έλα, χωρίς καμία ελεύθερη μέρα (και δεν το θέλω αυτό για το γαμήλιό μου).
Όσοι έχετε πάει τί μας συμβουλεύετε;
Έχω απογοητευτεί τόσο που δε θέλω να πάω πουθενά.....