varioAthens
Member
Βρε hARI, συγγνώμη κιόλας...αλλά... έχεις κανονίσει ένα ταξίδι στα πέρατα του κόσμου, θα ξεπαντελονιαστείς στα έξοδα και ζητάς οικονομικό ξενοδοχείο στο Σαντιάγκο??? :roll:
Χαχαχαχα. αφασία! Πώς τα σκέφτεστε όλα δεν ξέρω! Σωστή πάντως!!Βρε hARI, συγγνώμη κιόλας...αλλά... έχεις κανονίσει ένα ταξίδι στα πέρατα του κόσμου, θα ξεπαντελονιαστείς στα έξοδα και ζητάς οικονομικό ξενοδοχείο στο Σαντιάγκο??? :roll:
ειναι παρα πολυ δυσκολο να μπορεσεις να "μεταναστευσεις" στην Γαλλικη Πολυνησια...εχουν πολυ αυστηρους νομους για να μην υπαρξει εισροη μεταναστων και εχει προβλημα ανεργιας ο ντοπιος κοσμοςΤι ακούω βραδιάτικα....
Αν είχα ταξιδέψει στη Γαλλική Πολυνησία, δε νομίζω ότι θα είχα επιστρέψει!
Φαντάζεσαι πόσο μας κάνεις να ζηλεύουμε;
Με το καλό να έρθει η ώρα για το ταξίδι. Να προτείνω κάτι δεν έχω, αφού δεν έχω πάει...ζηλέυω!
Εσυ κατι μας χρωστας ,μην ξεφευγειςτο μονο που εχω να πω προσπαθησε να το απολαυσεις οσο μπορεις
λες οτι τα χεις ηδη κανονισει ολα.
οποτε το μονο που εχω να σου πω ειναι οτι δεν υπαρχει αμφιβολια οτι θα περασεις τελεια.αυτονοητο θεωρω να προσπαθησεις να ερθεις σε επαφη με ανθρωπους,που ειναι τελειοι,να κανεις πραγματα που κανουν κι αυτοι και θα δεις τη ζωη με αλλο ματι.ενοητε ζουγκλα και βυθος φανταστικος!!!!
δεν πειραζει ..καρυδες και ψαρια που ειπε και μια αλλη ψυχη παλιοτερα.ειναι παρα πολυ δυσκολο να μπορεσεις να "μεταναστευσεις" στην Γαλλικη Πολυνησια...εχουν πολυ αυστηρους νομους για να μην υπαρξει εισροη μεταναστων και εχει προβλημα ανεργιας ο ντοπιος κοσμος
ωχ,με τσακωσεςΕσυ κατι μας χρωστας ,μην ξεφευγεις
Εκτός από τα παραπάνω που είναι... αυτονόητα, θα σου πρότεινα πάση θυσία να μην χάσεις την Μοορέα. Δεν ξέρω άν την έχεις ήδη στο πρόγραμμα (φαντάζομαι εκτός από την Bora Bora) αλλά είναι δύο βήματα από την Παπεέτε. Η πτήση διαρκεί μόλις 5 λεπτά (δεν ξέρω αν είναι η συντομότερη πτήση στον κόσμο) αλλά η ζωή, το τοπίο και η κουλτούρα των κατοίκων απέχει πάρα πολύ από την πρωτεύουσα (προς το καλύτερο βέβαια).το μονο που εχω να πω προσπαθησε να το απολαυσεις οσο μπορεις
λες οτι τα χεις ηδη κανονισει ολα.
οποτε το μονο που εχω να σου πω ειναι οτι δεν υπαρχει αμφιβολια οτι θα περασεις τελεια.αυτονοητο θεωρω να προσπαθησεις να ερθεις σε επαφη με ανθρωπους,που ειναι τελειοι,να κανεις πραγματα που κανουν κι αυτοι και θα δεις τη ζωη με αλλο ματι.ενοητε ζουγκλα και βυθος φανταστικος!!!!
Δεν το έχω ψάξει το θέμα...Πώς να το ψάξω άλλωστε, μου φαίνεται πολύ μακρυνο όνειρο να βρεθώ εκεί...ειναι παρα πολυ δυσκολο να μπορεσεις να "μεταναστευσεις" στην Γαλλικη Πολυνησια...εχουν πολυ αυστηρους νομους για να μην υπαρξει εισροη μεταναστων και εχει προβλημα ανεργιας ο ντοπιος κοσμος
τιποτα δεν ειναι ακατορθωτο!!!!!!!!!!!!!!!!!Αυτα ειναι ...εχουν πιασει το νοημα!
Ουτε αγχος ,ουτε δανεια ,ουτε προτζεκτ
Εξαρταται βεβαια και απο τι γυρευει καποιος.
Ενα ατομο που δεν αρκειται στα λιγα και βαριεται ολη μερα να ξαπλαρει και ειναι καριεριστας ...θελει να δημιουργησει ..θα ελεγε οτι δεν εχουν πιασει το νοημα.
Εφη περιπου ποσο στοιχισε το ταξιδι σας αυτο?Ειναι κατι ακατορθωτο?
- Το γεγονός ότι η κοντινότερη ακτή απέχει... κάτι χιλιάδες μίλια επιβαρύνοντας τα μεταφορικά.Tι τοσο ξεχωριστο εχει η γαλλικη πολυνησια απο αλλα ωραια εξωτικα μερη; Προς θεου δεν υποτιμω ενα τετοιο παραδεισενιο μερος απλα προσπαθω να δικαιολογησω τις απλησιαστες τιμες.