Ναι, αυτο εννοω, λεγεται και ετσι. Πολυ ομορφο...αν εννοείς το Μάαρα στη Δράμα ναι, έχει αυτή την ιδιαιτερότητα. το είδα
Ναι, αυτο εννοω, λεγεται και ετσι. Πολυ ομορφο...αν εννοείς το Μάαρα στη Δράμα ναι, έχει αυτή την ιδιαιτερότητα. το είδα
Πήγαμε στον καταρράκτη που λες πριν από αρκετά χρόνια, ημερήσια εκδρομή από Θεσ/νίκη, με μια μεγάλη παρέα τριών αυτοκινήτων - αν θυμάμαι καλά -, στην οποία ήταν και ο φίλος εκδότης του περιοδικού "Ελληνικό Πανόραμα". Η διαδρομή είναι αυτή που περιγράφεις και δε θυμάμαι να συναντήσαμε δυσκολίες (φθινόπωρο ήταν), αν υπήρχαν κομμάτια του δρόμου που δεν ήταν άσφαλτος δε θυμάμαι. Εκείνο που θυμάμαι είναι τα μικρούλικα αλλά νόστιμα κάστανα που μαζέψαμε απο τις πολλές καστανιές της περιόχής αλλά, κυρίως, τα υπέροχα pleurotus μανιτάρια που μαζέψαμε και ψήσαμε στις υποτυπώδεις εγκαταστάσεις που υπήρχαν στο πλάτωμα εκεί δίπλα (ψήσαμε και "ζώα" βέβαια που είχαμε κουβαλήσει μαζί μας). Πολύ ωραία εκδρομή που συνεχίστηκε μέχρι το Σκρά για καφέ στο πατρικό ενός φίλου της παρέας. Δεν είμαι σίγουρος, νομίζω ότι έχει γραφτεί και κάποιο αναλυτικό άρθρο για την περιοχή στο περιοδικό που ανέφερα, αν το βρώ θα σας δώσω το Νο. του τεύχους.Εμεις πηγαμε μεσω Αριδαιας, αλλα απο Θεσσαλονικη παει κανεις μεσω Πολυκαστρου και Αξιουπολης φανταζομαι. Αποκλειεται να ειναι χειροτερος ο δρομος απο εκει. Εγω αρχικα ετσι ηθελα να παμε. Ο καταρρακτης και η λιμνη ειναι μετα το χωριο Σκρα πηγαινοντας για το χωριο Κουπα.
μαζευε εικονες απο ελλαδα γιατι σας βλεπω να μετακομιζετεΕτοιμαζομαστε για μια ακομα εκδρομη σε ορεινη περιοχη. Οταν την πραγματοποιησουμε θα γραψω ιστοριουλα και ελπιζω να σας αρεσει και εκει!