• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γάμος στο βασίλειο της Ευτυχίας

XRISTOS71

Member
πάντως ο Βασιλιάς έκανε την ''υπέρβαση''και έδωσε δημόσια φιλί στη νύφη μπροστά σε 30000 θεατές !!!

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
Δηλαδή έχουν τουριστικούς ξενώνες και συσσίτιο.....τι ακριβώς παίζει;......κάτι σαν Άγιο Όρος αλλά κάρτ....:D
.. πληρωνεις στο πρακτορειο και ειναι ολα μα ολα μεσα ακομη και αν κοιμηθεις σε 5αστερο η κατω απο τα αστερια, τρως στο ξενοδοχειο η αν πας τρεκινγκ εχεις μαγειρα η αν κατασκηνωση το ιδιο και το πρακτορειο πληρωνει στο κρατος το ποσοστο που του αναλογει.. τα προσωπικα σου εξοδα ειναι εξτρα..αυτονοητο αυτο.

alma

Member
Αχ παιδιά είστε τυχεροί όσοι έχετε πάει.Έχω ακούσει ότι έχει φοβερή φύση στο Μπουτάν και από όσα έχω δει στις φωτογραφίες μου αρέσει πολύ.Μακάρι να μπορέσω κι εγώ κάποτε να πάω:clap:

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Και εγώ προσπάθησα να πάω, είχα διαβάσει την ιστορία της Λουλού και είχα ξεσηκωθεί, αλλά είναι πολλά τα έξοδα των φόρων. Θυμάμαι ότι η Λουλού τον Πρίγκηπα τον λιγουρευόταν από τότε. Είχα δει και ένα άρθρο που τον κατέτασσε στους γοητευτικότερους ηγέτες του κόσμου.

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
Και εγώ προσπάθησα να πάω, είχα διαβάσει την ιστορία της Λουλού και είχα ξεσηκωθεί, αλλά είναι πολλά τα έξοδα των φόρων. Θυμάμαι ότι η Λουλού τον Πρίγκηπα τον λιγουρευόταν από τότε. Είχα δει και ένα άρθρο που τον κατέτασσε στους γοητευτικότερους ηγέτες του κόσμου.
... σωστα -σωστα!!!!!!!!!!

alma

Member
Είναι $250 > ?180 ανά μέρα αλλά μόνο για τους μήνες Μάρτιο, Απρίλιο, Μάιο, Σεπτέμβριο, Οκτώβριο και Νοέμβριο. Για τους υπόλοιπους η ταρίφα παραμένει στα $200 > ?145. Και δεν είναι τόσο απρόσιτο αφού σε οποιαδήποτε χώρα να πας το 100άρι για διαμονή, μετακινήσεις, ξεναγούς και διατροφή είναι ένα λογικό ποσό συν ότι εδώ δε μιλάμε για μια οποιαδήποτε χώρα αλλά για κάτι ιδιαίτερο.

http://www.tourism.gov.bt/wp-conten...uncement-of-Minimum-package-cost-revision.pdf

Οι φοιτητές κάτω των 25 έχουν 25% έκπτωση. Προλάβετε!

Travel Requirements – Tourism Council of Bhutan (Official Website)
Αυτό δεν το ήξερα.Πρέπει να βιαστώ.Αν περιμένω λίγο ακόμα θα χάσω την έκπτωση.:(

deka

Member
Επόμενο Ταξίδι
Mama Africa
Ταξίδι-Όνειρο
Περού/Γουατεμάλα/Ν.Πάσχα
Στο βασίλειο του Μπουτάν, στα Ιμαλάια, τη χώρα της «Ακαθάριστης Εθνικής Ευτυχίας», ο 31χρονος μονάρχης Γίγκμε Κεσάρ Ναμγκιάλ Βανγκτσούκ παντρεύεται σήμερα μια 21χρονη κοινή θνητή.
Και στα δικά μας οι ελεύθερες! Ένα βασιλιά θέλουμε κι εμείς! :bleh:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh