underwater
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ανταρκτική
Ότι υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν ότι το να πουν "μου αρέσει η θάλασσα" είναι το ίδιο με "το φύλο που ελκύει έναν άνθρωπο σεξουαλικά καθορίζει την ικανότητα του να είναι καλός γονιός", ή ξέρω εγώ το "δε μου αρέσει να βάζω πιπεριά στην πίτσα" είναι τοποθέτηση αντίστοιχης σημασίας με το "οι μουσουλμάνοι είναι απολίτιστοι", ή το "προτιμώ το πράσινο από το μπλε χρώμα" ισοδυναμεί ως δήλωση με το "ποιος ξέρει τι του έκανε για να θολώσει το μυαλό του και να την σκοτώσει" είναι ενδεικτικό της παθογένειας που υπάρχει σε αυτή τη χώρα.Αλλά το πρόβλημα ειναι να λεω ότι επειδη σου αρεσει η θαλασσα, είσαι πεταμένος, χάλιας, πουθενάς και σου αξιζει λοιδωρια...
Ότι πολύς κόσμος θεωρεί ότι το να εκφράσει κανείς αντιεπιστημονικό ομοφοβικό/ρατσιστικό/τρασφοβικό/σεξιστικό κλπ κλπ λόγο είναι απλά έκφραση "άποψης" κι ότι ο συνομιλητής οφείλει να αντιμετωπίσει αυτά τα είδη λόγου ως χαλαρό small talk και μετά να τσουγκρίσει μαζί του κι ένα ποτήρι τσίπουρο, δείχνει για ποιο λόγο "υπερβολικά" κινήματα όπως το me too είναι απαραίτητα μπας και ξυπνήσουμε.