GTS
Member
Τι έχουν οι τζογαδόροι μου λες; Είναι τα καλύτερα παιδιά.
Εντάξει εννοώ τους εξαρτημένους τζογαδόρους που χάνουν περιουσίες και αδιαφορούν για τη ζωή της οικογένειας τους. Καλά παιδιά είναι όλοι και οι αλκοολικοί και οι τοξικομανείς και οι απατεώνες. Αλλά αποτελούν προβληματικές καταστάσεις με κυριότερα μειονεκτήματα τη δυσκολία στις διαπροσωπικές σχέσεις και συνεπαγομενα προβλήματα υγείας.Τι έχουν οι τζογαδόροι μου λες; Είναι τα καλύτερα παιδιά.
Δηλαδη ολοι οι "εχω παει" που δινουν μια μικρη περιουσια στα ταξιδια, δυσκολευονται στις διαπροσωπικες τους σχεσεις γιατι ποιος εχει ορεξη να ακουει που εχουν παει, το ωραιοποιουν λεγοντας οτι ειναι επενδυση, ειναι υγιεις και μη εξαρτημενοι λες ε?Εντάξει εννοώ τους εξαρτημένους τζογαδόρους που χάνουν περιουσίες και αδιαφορούν για τη ζωή της οικογένειας τους. Καλά παιδιά είναι όλοι και οι αλκοολικοί και οι τοξικομανείς και οι απατεώνες. Αλλά αποτελούν προβληματικές καταστάσεις με κυριότερα μειονεκτήματα τη δυσκολία στις διαπροσωπικές σχέσεις και συνεπαγομενα προβλήματα υγείας.
Το να υποχρεώσεις την δούλη σου να κάνει σεξ με τον άντρα σου (που τυγχάνει και μισός αδελφός ή μπάρμπας σου, ανάλογα το ανάγνωσμα) τι σχέση έχει με τον θεσμό της παρένθετης μητέρας; Μοιχεία, διγαμία, trafficking και πολλά άλλα μπορείς να το πεις, αλλά παρένθετη μητρότητα όχι. Το δικό της παιδί μετά από πιθανό βιασμό (αφού δεν ήταν δική της επιλογή) υποτίθεται ότι γέννησε.Όταν η σύζυγος του, Σάρα, δεν μπορούσε να κάνει παιδιά του έδωσε παρένθετη την δούλη της,
Άγαρ και έκανε μαζί της τον Ισμαήλ. Δεν το λέω εγώ, το γράφει η παλαιά διαθήκη.
Δηλαδή να καταλάβω.Ντροπη στους 11 του ΠΑΣΟΚ, τους 2 της ΝΑ και τους 3 του ΣΥΡΙΖΑ που απειχαν.
Άλλες εποχές, άλλα έθιμα, άλλοι νόμοι. Η δούλη προσφέρθηκε από την Σάρα να κάνει παιδί με τονΤο δικό της παιδί μετά από πιθανό βιασμό (αφού δεν ήταν δική της επιλογή) υποτίθεται ότι γέννησε.
Καλό μου παιδί. Δεν υπήρχε τότε διγαμία. Απόδειξη ότι ο Αβραάμ πήρε και δεύτερη γυναίκαδιγαμία
Τι σχέση έχουν τα ταξίδια και οι εμπειρίες με το να είσαι κλεισμένος ολημερίς και ολονυχτίς σε ένα καζίνο, μια λέσχη, ένα σπίτι ή έξω αλλά να μην ζεις;Δηλαδη ολοι οι "εχω παει" που δινουν μια μικρη περιουσια στα ταξιδια, δυσκολευονται στις διαπροσωπικες τους σχεσεις γιατι ποιος εχει ορεξη να ακουει που εχουν παει, το ωραιοποιουν λεγοντας οτι ειναι επενδυση, ειναι υγιεις και μη εξαρτημενοι λες ε?
Κι εγώ ποτέ μου δεν κατάλαβα το νόημα του γάμου πέρα από αυτό που του έχει δώσει η κοινωνία. Ποια η χρησιμότητα του αν δεν υπήρχαν οι νομικές δυσκολίες που υπάρχουν για όσο ζευγάρια δεν επιθυμούν να παντρευτούν. Και αφού υπάρχει τέλος πάντων γιατί να μην είναι δυνατός ο γάμος μεταξύ περισσοτέρων των 2 ατόμων;Στηρίζω απαρέγγλιτα και συμφωνώ με την ίση αντιμετώπιση όλων των ανθρώπων απέναντι στο νόμο, όχι όμως ξεπερασμένους, αναχρονιστικούς και παλαιάς αντίληψης θεσμούς.
Τεράστιες κουβέντες. Γενικά έχουν χαθεί αυτοί οι όροι πια. Εδώ γίνονται μετεγγραφές όπως το ποδόσφαιρο, καμία έννοια ιδεολογίας πια.Κάποια στιγμή θα πρέπει να γίνει αυτοκριτική και να κοιτάξουν στο καθρέφτη οι βουλευτάδες
και να αναθεωρήσουν τους όρους προοδευτικός-συντηρητικός.
Aυτος ειναι ο λογος που "τολμησε η συντηρητικη κυβερνηση" να περασει τον νομο.Και το κυριότερο αν η Ελλάδα δεν καταδικαζόταν από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων εικάζω πως δεν θα περνούσε ποτέ αυτός ο νόμος από την παρούσα Βουλή. Νόμος που εισήχθη ακριβώς ως αντίβαρο της αναμενόμενης καταδίκης.
αν σοβαρα φερνεις κειμενα της παλαιας διαθηκης σαν παραδειγμα,Μία κυβέρνηση "συντηρητική" με τις απώλειες της ψήφισε τον γάμο των ομόφυλων
ζευγαριών. όταν πριν μια κυβέρνηση σύριζα Και καλά "προοδευτική" δεν τόλμησε
να φέρει τον νόμο προς συζήτηση.
Καλό μου παιδί. Δεν υπήρχε τότε διγαμία. Απόδειξη ότι ο Αβραάμ πήρε και δεύτερη γυναίκα
την Χεττούρα. Μετά άλλαξαν τα πράγματα και εμείς φεύγουμε από το θέμα.
Ήταν μια απάντηση σε κάτι που ανέφερα ο Poised.αν σοβαρα φερνεις κειμενα της παλαιας διαθηκης σαν παραδειγμα,
Αν έχεις γνώση να το συζητήσουμε. Αν όχι σταμάτα να λές μπαρούφες.να σου θυμισω οτι ο αδαμ και η ευα εκαναν δυο αγορια. το ενα σκοτωσε το αλλο. αρα ολος ο κοσμος εγινε με ενα πατερα μια μανα και ενα γιο......
γιατι οχι; οχι σε αυτο το νημα ομως γιατι δε εχει σχεση.Αν έχεις γνώση να το συζητήσουμε.