ANEL
Member
Anel ευχαριστώ πολύ και σένα για τις ευχές και για την άμεση ανταπόκριση! Το εκκλησάκι της Αγ.Κυριακής που μας προτείνεις είναι υπέροχο! Έψαξα για φωτογραφίες και ενθουσιάστηκα. Ωστόσο επειδή είπαμε είμαστε άσχετοι, περιμένω από σένα όλες τις πρακτικές λεπτομέρειες καθώς και ιδέες για το βράδυ του γάμου και το επόμενο της βάπτισης. Και... συγνώμη για το αργοπορημένο της απάντησης αλλά είπαμε έχω έναν μικρούλη γιό που με κρατάει σε αποκλειστικότητα!
καλή μου Φανή,φοβάμαι πως δεν μπορώ ν'αναλάβω τις πρακτικές λεπτομέρειες ενός γάμου και μιας βάπτισης!
αυτό που μπορώ είναι να σου δώσω ιδέες,αρχικά για την εκκλησία και βλέπουμε μετά για τα άλλα!
σαν εναλλακτική στο εκκλησάκι της Αγ. Κυριακής θα πρότεινα και εγώ τον Αγ. Νικήτα,σαν το πιο γραφικό χωριό του νησιού...
ή αν σας πέφτει μακριά το μοναστήρι της Φανερωμένης,λίγο έξω απ'τη πόλη της Λευκάδας,πάνω στον λόφο της Κυράς.
για πρακτικές πληροφορίες ίσως σε βοηθήσουν εδώ 26450 22415(Μητρόπολη Λευκάδας).
όσο για catering το καλύτερο,κατά τη γνώμη μου,είναι του Σταύρακα
2645022813.
υπάρχει και κάποιο νεότερο στον δρόμο Λευκάδας-Νικιάνας,αλλά δεν ξέρω κάτι γι'αυτό...αν μάθω θα σε ενημερώσω.
αρχικά λύσε το θέμα της εκκλησίας.
καλή τύχη