• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ..ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΣΕ ΜΕ RYAIR ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ Φ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΚ???ΚΑΙ ΤΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΕΩΣ ΒΑΖΟΥΜΕ?

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ολες οι καινουριες ταυτοτητες εχουν γραμματαπου υπαρχουν και στο λατινικο αλφαβητο. Καλυτερα να πας να βγαλεις μια τετοια πριν κλεισεις τα εισιτηρια.

Και μη μου πεις πως εισαι ο Βαλμας της γνωστης φετας;

RYAIR

ΦΙΛΕ ΕΙΜΑΙ Ο ΒΑΛΜΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕΝΩ ΛΕΜΕΣΟ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ Κ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΛΕΜΕΣΙΑΝΗ..ΕΚΟΨΑΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΑΛΛΗ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΤΑ ΣΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΕΧΩ..ΤΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΕΩΣ ΝΑ ΒΑΛΩ???Κ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΤΟ Φ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ..

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Απαγορεύονται τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ, στον τίτλο του μηνύματος αλλά και στο περιεχόμενό του. Όταν θέλετε να τονίσετε κάτι χρησιμοποιήστε bold χαρακτήρες. Eκτός του ότι είναι κουραστικό για αυτόν που διαβάζει το post με τους κεφαλαίους χαρακτήρες, γενικότερα ο συγκεκριμένος τρόπος γραφής στον χώρο του Internet σημαίνει ότι "φωνάζετε", οπότε η άσκοπη και συνεχή χρήση τους είναι δυνατόν να προκαλέσει παρεξηγήσεις.

http://www.travelstories.gr/rules.php#rule6

kon_gav

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλία!
Ταξίδι-Όνειρο
όλος ο πλανήτης ΓΗ !
Last edited by a moderator:

tsolias1979

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φιλανδία-Εσθονια-Πολωνια
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ-ΠΕΚΙΝΟ
Eγω το εβαλα το Φ και δεν μας ειπαν τιποτα.Ουτε στην Θεσ/νικη ουτε στην Ρωμη,πριν μια εβδομαδα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα